loader
menu

CIUTAT

La Guàrdia Civil desmantella un punt de venda i consum d'heroïna a Campclar

El Circ Ciutat dimarts, 27 de maig de 2014

Agents de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Tarragona , en col·laboració amb la Unitat de Delinqüència Urbana de la Guàrdia Urbana de Tarragona, han procedit a la detenció al barri de Camp Clar , de dos homes i una dona per un presumpte delicte contra la salut pública.

Font: Subdelegació del Govern

Font: Subdelegació del Govern

La investigació va començar a finals del mes de febrer, fruit de la col·laboració ciutadana i la desarticulació de diferents punts de venda de drogues a la menuda a Tarragona. Arran de diverses investigacions va ser detectat un important punt de venda de drogues en un habitatge d'aquest barri de Ponent, comprovant com assíduament aquest domicili era visitat per persones consumidores de substàncies estupefaents i de vegades el consum es realitzava a l'interior de l'edifici .

Sobre les 9 del matí del dimarts 27 de maig es va establir un dispositiu conjunt de Guàrdia Civil i Guàrdia Urbana per tal d'explotar la informació recollida en la investigació, quan el Jutjat d'Instrucció de Guàrdia va autoritzar l'entrada i registre del domicili.

En aquest moment es trobaven a l'interior de l'habitatge tres persones que van ser detingudes , localitzant 61 dosis d'heroïna disposada per a la venda , així com 30 i 12 grams d'heroïna i cocaïna respectivament en roca, a punt per a ser tallada. Durant el registre també va ser localitzat la quantitat de 340 euros en bitllets i moneda fraccionària previsiblement obtingut de la venda de la substància.

Els detinguts, de nacionalitat espanyola i veïns de Tarragona, són una dona de 61 anys i dos homes de 35 i 24 anys d'edat. A més, es dóna la circumstància que la dona sexagenària detinguda té antecedents pels mateixos fets .

Els detinguts en unió del gènere intervingut seran posats a disposició del Jutjat d'Instrucció de Guàrdia de Tarragona .


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar