loader
menu

CIUTAT

Ballesteros assumirà la regidoria d'Antonio Rodríguez

Sergi Casado Ciutat dijous, 17 de gener de 2013

En espera que es faci efectiva la reordenació del cartipàs municipal provocada per la dimissió del regidor d'Espais Públics, Antonio Rodríguez, l'alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, n'assumirà les competències. En el plenari de divendres, a les 10 del matí, s'oficialitzarà la renúncia de Rodríguez i tot seguit, se sol·licitarà a la Junta Electoral Central que atribueixi l’escó vacant a Ivana Martínez (número 14 en les municipals de 2011), d’acord amb l’ordre de la llista de consellers i conselleres suplents del Grup Municipal del PSC. Un cop l’Ajuntament rebi la credencial per part de la Junta Electoral Central se celebrarà Consell Plenari perquè @Ivana Martínez prengui possessió.

Ballesteros, durant la roda de premsa en què informa de la dimissió d'Antonio Rodríguez. / circdetarragona.com

El ple, en què el grup del PSC comptarà amb un regidor menys (11) s'aprovarà la moció presentada pel @PP en què demana el canvi de nom de la @Universitat Rovira i Virgili pel d'Universitat de Tarragona. Els socialistes donaran suport als populars, malgrat que, en el fons no creuen que la demanda sigui oportuna. El signe del vot de @CiU, serà dubte fins a darrera, segons fonts de la federació nacionalista. En qualsevol cas, no sembla que hi votin en contra. El vot de la regidora d'ICV, Arga Sentís, també és una incògnita.

El grup del PSC també en presentarà una sobre l'obertura de la Necròpolis, les obres d'adequació estaran llestes a l'abril, mentre que ICV-EUAiA-E proposarà al plenari que s'utilitzi la banca ètica en les transaccions bancàries de l’Ajuntament de Tarragona.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar