loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

El Col·legi de Periodistes de TGN nomina el cap de gabinet de l'alcalde Ballesteros al premi Petxina Tancada

El Circ Cultura i patrimoni dimecres, 28 de maig de 2014

El Col·legi de Periodistes de Tarragona tornarà a premiar les millors i pitjors fonts d'informació de l'últim any segons els criteris dels seus col·legiats. De moment ha proposat cinc candidats per a la Petxina Oberta, que premia l'accés a la informació, i cinc més per a la Petxina Tancada, que "premia" a qui ha posat més pals a les rodes als professionals de la comunicació.

Foto: Col·legi de Periodistes

Una imatge dels premiats l'any 2013. / Col·legi de Periodistes

Les que sempre aixequen més expectació són els noms de les persones que opten a la Petxina Tancada. Enguany, un dels nominats és Gustavo Cuadrado, el cap de gabinet de l'alcalde de Tarragona i alhora cap del departament de premsa i comunicació. També hi són els Mossos d'Esquadra de Tarragona, l'Aeroport de Reus/AENA, el Degà dels Jutjats de Reus, Javier Ruiz; i l'Ajuntament de Mont-roig del Camp. L'any passat va anar a parar a mans del departament de comunicació de Barcelona World.

Els nominats a la Petxina Oberta, que distingeix la font informativa perquè ha facilitat la tasca als mitjans, són Tàrraco Viva, l'Ajuntament d'Altafulla, l'alcalde de Riudecanyes, Josep Maria Tost, el festival Minipop i l'Associació de paràlisi provincial de Tarragona ‘La Muntanyeta’.

Dels cinc només en quedaran tres, i el guanyador o guanyadora es donarà a conèixer durant la Gala de les Petxines de la Informació. L'edició d'enguany, la 22ena, se celebrarà el proper 13 de juny al Centre d'Art Cal Massó de Reus.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar