loader
menu

CIUTAT

La Delegació del Govern de TGN desmenteix que el Delegat Quim Nin marxi als Mossos

El Circ Ciutat dijous, 29 de maig de 2014

Un rumor fals, o qui sap si una mala filtració han fet que es fes públic que l'actual Delegat del Govern a Tarragona, Quim Nin, es perfilava per rellevar Manel Prat com a director dels Mossos d'Esquadra. El Periódico i Nació Digital han avançat que Nin s'hauria reunit amb el president Mas aquest matí al Parlament, després de l'aprovació de la Llei del BCN World, per parlar-ne.

El Delegat del Govern a Tarragona, Quim Nin. /gencat.cat

Fonts de la Delegació del Govern de Tarragona han desmentit la informació i han assegurat que Nin seguirà al capdavant de la Delegació del Govern. A més, han afegit que també tenien la certesa que des de la Conselleria d'Interior també ho havien desmentit. Segons aquestes fonts, només es tracta d'un rumor, i que són fets habituals quan hi ha una plaça vacant, com la de director dels Mossos, després de la dimissió del seu màxim responsable polític.

Casualment, el conseller d'Interior, Ramon Espadaler, visitarà Tarragona demà divendres 30 de maig i coincidirà amb el mateix Nin. Des de la Delegació s'assegura que es tracta de la signatura d'un conveni de Protecció Civil entre la Diputació de Tarragona i la conselleria d'Interior.

A la informació publicada per Naciodigital, a més de Quim Nin, també s'apuntava el nom de quatre persones més que estarien en la llista de candidats per agafar les regnes dels Mossos, en un moment delicat arran dels incidents a Can Vies. Serien el cap de files de CiU a Badalona i president de la Federació barcelonina del partit, Ferran Falcó, amb bones connexions amb els Mossos i ex-responsable de la Guàrdia Urbana de la tercera ciutat de Catalunya.

En el mateix llistat, segons Naciodigital, s'hi trobava Marc Pifarré, sectetari general de l'Associació Catalana de Municipis (ACM); Brauli Duart, actual president de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA); Núria Aymerich, directora de l'Escola de Policia de Catalunya -que és d'Unió, i el càrrec és quota de CDC-, així com Francesc Sànchez, regidor d'Interior a Vilanova i la Geltrú i gerent de CDC.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar