loader
menu

CIUTAT

Primera cimera entre Tarragona i Reus

El Circ Ciutat divendres, 30 de maig de 2014

Les cimeres no només les fan els estats i les organitzacions mundials. L'Ajuntament de Tarragona i el de Reus també faran la seva el proper dilluns 2 de juny, a la Casa Canals, on es crearà la primera comissió bilateral Tarragona-Reus.

Ballesteros i Pellicer, durant un acte de la CEPTA. / circdetarragona.com

Font: cepta

Es tracta d’una reunió de treball entre els dos alcaldes, Josep Fèlix Ballesteros i Carles Pellicer i els seus equips de govern per traçar sinèrgies en temes comuns de les dues ciutats i per garantir l’eficàcia i coordinació. L’objectiu d’aquesta comissió és consolidar una estructura de diàleg permanent entre Tarragona i Reus i garantir l’eficàcia i la coordinació entre les dues ciutats.

Per aquest motiu, integraran la comissió bilateral els regidors d’Urbanisme, Mobilitat, Ocupació i Treball, Turisme, Cultura, Patrimoni, Serveis Socials i Esports, d’ambdós ajuntaments. Els temes que es tractaran són els següents:

Empresa i Ocupació
Mobilitat i transport
Cultura i Festes
Turisme i Patrimoni
Serveis Socials
Habitatge i Infraestructures
Esports


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar