loader
menu

CIUTAT

El PSC del Tarragonès farà costat al basc Eduardo Madina perquè agafi les regnes del PSOE

El Circ Ciutat dissabte, 31 de maig de 2014

La coordinadora comarcal del PSC al Tarragonès ha reconegut la patacada rebuda en les darreres eleccions europees i ja ha fet públic el seu suport al basc Eduardo Madina perquè es converteixi en el nou líder del PSOE.

Edumadinaoficial.blogspot.com.es

Segons Carles Castillo, Primer Secretari de la Coordinadora Comarcal del PSC al Tarragonès “el socialistes no hem obtingut bons resultats; ho hem de dir clar i sense maquillatge de màrqueting polític”. Com a resultat d’aquesta situació, la coordinadora a la què dóna veu Castillo creu que “s'obre en el socialisme espanyol, una etapa de reflexió crítica, constructiva que ha de donar com a resultat el naixement d'un moviment generador de canvi, entusiasme, realisme i sobretot, compromís social amb les persones que passen dificultats de tot tipus, econòmiques, culturals, educatives, sanitàries, etc.”

Davant d’aquesta realitat Castillo declara que “els i les socialistes del tarragonès aspirem a crear una societat on cada persona desenvolupi lliurement la seva personalitat, garantint el seus drets fonamentals dintre d'una societat que suma particularitats i respecti singularitats, per cooperar amb responsabilitat i solidaritat amb l'objectiu d'assolir una societat igualitària, social i demòcrata”.

Per aquest motiu el socialisme del tarragonès ha generat un document posicionant-se políticament i posant-se a disposició de la candidatura que encapçali l’Eduardo Madina.

Segons Castillo els socialistes de la comarca “Creiem que és la millor candidatura per recuperar el veritable ideari socialista dins del partit, i aquest manifest dona veu a les inquietuds de milers de ciutadans i ciutadanes progressistes i d’esquerres que avui per avui es senten orfes políticament, o que han donat l’esquena als partits socialistes per no sentir que és l’eina adequada per donar solució als problemes que presenta actualment la societat”.

Finalment Castillo “creu que amb aquest canvi de projecte i de persones tornarem a recuperar el pols a la societat i el partit com a eina de transformació social”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar