loader
menu

CIUTAT

Tarragona i Reus comencen a sumar esforços

Sergi Casado Ciutat dilluns, 02 de juny de 2014

Els Ajuntaments de Tarragona i Reus han oficialitzat l'inici de trobades periòdiques entre les dues administracions per aprofitar sinèrgies i per resoldre problemes de manera conjunta. Sumar, però mai restar. O almenys intentar no fer-ho. Entre molts d'altres aspectes, la comissió bilateral hauria d'evitar, per exemple, que el festival Trapezi de Reus no coincideixi amb Tàrraco Viva, com sí ha passat enguany.

Foto: Mauri

Es tracta de sumar esforços i fer un front comú en temes compartits com infraestructures, mobilitat, serveis socials, promoció turística i del patrimoni o temes culturals. “Aquesta comissió bilateral és un exercici de responsabilitat dels alcaldes de dues ciutats que sumen una població de 247.000 habitants i que pretén sumar sinèrgies i accions comunes a desenvolupar en benefici de les dues ciutats, amb la voluntat de, en el futur, fer-ho extensiu a tot el territori del Camp de Tarragona”, han coincidit l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros i l’alcalde de Reus, Carles Pellicer.

Així mateix, avui, a Casa Canals, també es compleix amb un compromís que va néixer el passat 20 de febrer, en la trobada de la Cepta i on, tant Josep Fèlix Ballesteros com Carles Pellicer, van acordar crear una taula de coordinació per tractar temes que son importants en l’àmbit territorial.

La propera comissió bilateral se celebrarà al mes d’octubre a Reus.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar