loader
menu

CIUTAT

El grup Damm es converteix en el primer gran patrocinador dels Jocs del 2017

El Circ Ciutat dimarts, 03 de juny de 2014

En un acte celebrat als Jardins de l’Amfiteatre de Tarragona aquest matí, s’ha dut a terme la signatura de l’acord de patrocini entre Damm i els Jocs Mediterranis Tarragona 2017. L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde de Tarragona i president del Comitè Organitzador dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017, Josep Fèlix Ballesteros; i el director general del Grup Damm, Enric Crous.

Com ja avançar El Circ, Damm es converteix així en el primer patrocinador oficial dels Jocs, entre els anys 2014 i 2017, convertint-se en el soci oficial dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017. La inversió serà de 3 milions d'euros. L’acord amb Estrella Damm s’emmarca dins el pla de patrocini dels Jocs, el qual estima assolir uns 30 milions d’euros en patrocini privat per tal d’organitzar part de la vessant operativa de la competició.

L’alcalde de Tarragona i president del Comitè Organitzador, Josep Fèlix Ballesteros, ha destacat la importància d’aquesta signatura “avui és un dia molt important pels Jocs. No només signem el nostre primer gran company de viatge sinó que ho fem amb el Grup Damm, una marca de referència en tot el territori i un clar exponent dels valors i la cultura mediterrània. Vull agrair personalment la seva implicació en la societat tarragonina i l’interès que ha tingut des del primer moment per formar part d’aquest gran projecte de territori com són els Jocs Mediterranis”.

Per la seva banda, el director general del Grup Damm, Enric Crous, ha volgut agrair a la ciutat l’oportunitat de ser la primera empresa patrocinadora dels Jocs i ha afegit que “el nostre compromís amb l’esport es remunta als inicis de la companyia, i l’hem anat reforçant amb el pas dels anys, ja que a través de l’esport també contribuïm a la projecció internacional del país.

Font: Tarragona 2017

Damm va ser la primera cervesa en patrocinar els Mundials de Futbol del 82 i la cervesa oficial dels JJOO Barcelona ’92.” Enric Crous ha afegit que “d’altra banda, Tarragona és la ciutat perfecte per acollir aquest esdeveniment on coincidiran esport, cultura, tradició i gastronomia mediterrània”.


Damm i el seu compromís amb el territori

La signatura de l’acord com a primer patrocinador dels Jocs Mediterranis 2017 de Tarragona, subratlla el ferm compromís del grup cerveser català envers la ciutat de Tarragona i els principals esdeveniments esportius i culturals que es duen a terme arreu del país.

En aquest sentit, cal remarcar que els Jocs Mediterranis 2017 engloben la participació de setze municipis seu, catorze dels quals són a la mateixa província de Tarragona, que acolliran les diferents competicions de trenta-sis disciplines esportives.

Amb aquest acord, la centenària empresa cervesera recolzarà no només l’organització dels Jocs Mediterranis, sinó també el conjunt d’activitats de caire social, cultural i esportiu que es desenvoluparan des d’ara fins l’any 2017, amb una aportació de 3 milions d’euros durant els propers quatre anys.

Actualment, Damm compta amb diferents compromisos amb Tarragona i les seves entitats. Així ho testimonia el patrocini de les Festes de Santa Tecla i del Concurs de Castells, les múltiples col·laboracions amb entitats com el Club Gimnàstic de Tarragona i Colles Castelleres, la participació en nombrosos concerts i actes socioculturals, o la promoció d’iniciatives pròpies com la ruta gastronòmica Tarraco Tapes.
circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar