loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Repsol renova el conveni cultural amb l'Ajuntament de TGN

El Circ Cultura i patrimoni divendres, 13 de juny de 2014

Aquest matí, l’alcalde de Tarragona, Josep Felix Ballesteros, el director del Complex Industrial REPSOL a Tarragona, Josep Francesc Font, la tinent d’alcalde de Cultura i Festes, Begoña Floria i el responsable de Comunicació i Relacions Externes del Complex Industrial REPSOL a Tarragona, Josep Bertran, han signat un conveni de col·laboració entre Repsol i l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona per aquest any 2014.

El conveni recull el compromís de Repsol en la col·laboració d’actes i activitats culturals que organitza l’Ajuntament de Tarragona. En concret, Repsol esdevindrà patrocinador de la Casa de la Festa, Tàrraco Viva i el concurs de Castells, així com la programació de teatres. L’aportació econòmica també situa a Repsol com a col·laborador principal en un dels espectacles que se celebraran per Santa Tecla.

L’acord contempla que l’empresa patrocinarà les programacions municipals d’espectacles i activitats musicals organitzades per l’Àrea de Cultura amb una aportació econòmica de cent vint-i-cinc mil euros (125.000 €).

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha agraït “la complicitat continuada de Repsol. La seva col·laboració és tan important que, de no tenir el seu suport, hi ha moltes activitats que o no es farien o no serien el mateix”.

Per la seva part, el director del Complex Industrial REPSOL a Tarragona, Josep Francesc Font, ha destacat que, “com a companyia creiem en la importància del compromís amb el territori i una forma de demostrar-ho és donant el nostre suport en àmbits culturals i, també, socials perquè, en definitiva, és el teixit associatiu qui mou la ciutat”.

La signatura d’aquest conveni respon a un dels objectius prioritaris de Repsol consistent en establir compromisos estables amb els entorns en els quals desenvolupa les seves activitats industrials. Aquest compromís, en el cas de la ciutat de Tarragona, es manté de forma continuada i explícita des de fa més de 25 anys, en els que REPSOL ha col·laborat a finançar actes i activitats culturals que s’organitzaven o promovien des del mateix consistori.

Font: repsol


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar