loader
menu

CIUTAT

La PAH de TGN farà l'assemblea d'avui a la tarda davant de la porta de l'Ajuntament

Sergi Casado Ciutat dimecres, 04 de juny de 2014

Que ningú s'asusti si avui, a les 7 del vespre, l'entorn de l'Ajuntament de Tarragona apareix conquerit per membres de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca. No es tracta de cap "escrache".

Circdetarragona.com

La plataforma de Tarragona hi celebrarà la seva assemblea setmanal, però en aquesta ocasió ho farà just davant de les escales de l'Ajuntament. Per què?

La PAH i el consistori mantenen converses des de fa mesos perquè des de l'administració els cedeixi un espai per poder fer no només les seves assemblees setmanals, sinó també per organitzar tallers i tot tipus d'activitats.

Fins ara, el col·lectiu feia ús d'un espai a l'antiga Facultat de Lletres gràcies a un sindicat, però fonts de la PAH de Tarragona han assegurat que els comença saber greu haver de demanar sempre favors, quan les necessitats d'espai són cada cop més grans i esperen amb candeletes que l'Ajuntament els doni el vistiplau.

A l'assemblea de demà dijous s'hi esperen prop de 200 persones, segons la PAH. En cap cas es tractarà d'un acte de protesta cap a l'Ajuntament. Òbviament, fer-ho, davant del Palau Municipal permet que les lectures siguin diferents.

La PAH, senzillament, celebrarà la seva assemblea setmanal, on es debaten els diferents activitats en què treballa actualment el col·lectiu, a nivell de Tarragona, i també es recullen donatius per a la causa. Qui sap si en l'ordre del dia apareix la demanda de nou local a l'Ajuntament.

Tot apunta que el consistori cedirà en breu un local a la PAH a la Part Baixa, just al costat del local actual dels Xiquets del Serrallo.

Com ja va publicar El Circ, un malentès en el que, de manera indirecta, també es van veure involucrada la colla castellera, ha eternitzat els tràmits, fent que, de vegades, es produís un diàleg de sords. L'àrea de Béns Patrimonials, controlada pel regidor d'Hisenda, Pau Pérez, haurà de treballar contra rellotge per tirar endavant l'assignació del nou espai per a la PAH.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar