loader
menu

CIUTAT

Mas torna a TGN per signar l'acord que comprometrà la Generalitat a finançar els dos pavellons del 2017

El Circ Ciutat dimecres, 04 de juny de 2014

Just abans de la visita del dijous 5 de juny del president Mas a Tarragona per beneir el pacte entre la Generalitat i els Jocs del 2017, el Govern ha aprovat una subvenció de més de mig milió d'euros (553.700) durant el 2014, que aniran a la Fundació Tarragona 2017.

D'esquerra a dreta, Ballesteros, Mas i Navarro durant l'acord per BCN World entre CiU i el PSC. / circdetarragona.com

És una partida destinada a contribuir al finançament de les despeses derivades de les necessitats operatives de l'organització dels XVIII Jocs Mediterranis, que se celebraran a Tarragona del 30 de juny al 9 de juliol de 2017.

Mas tornarà a Tarragona i ho tornarà a fer per signar un pacte. Fa uns mesos va ser amb el líder socialista, Pere Navarro, pel projecte BCN World, i el dijous ho serà pels Jocs del Mediterrani de l'any 2017. L'acord entre les dues institucions permetrà dotar de pressupost la construcció del gran pavelló d'esports dels Jocs, a Campclar, amb capacitat per a 5.000 espectadors, i un altre pavelló més petit al complex Sant Jordi.

El cost inicial del palau d'esports és d'uns 7,5 milions d'euros (sense iva), mentre que el pavelló del Sant Jordi sortirà per uns 3 milions, també sense iva.

La signatura tindrà lloc a les 10 del matí al Saló de Plens de l’Ajuntament de la capital tarragonina i tornarà a comptar amb la presència del President del Comitè Internacional dels Jocs, Aman Addadi; i del president del Comitè Olímpic Espanyol (COE), Alejandro Blanco.

En acabar l'acte, l'alcalde Ballesteros lliurarà al president Mas la insígnia de plata “legat de bona voluntat dels Jocs Mediterranis 2017”, inspirada en una moneda d’inicis del S. II a. C., i un quadre commemoratiu dels Jocs.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar