loader
menu

CIUTAT

El veí rebel del nou Tòtem torna a denunciar-lo per sorolls i endarrereix l'ok a la llicència

Sergi Casado Ciutat dimecres, 04 de juny de 2014

Se'n recorden del ciri muntat, ja fa tres mesos, i explicat pel Circ, quan el veí de dalt del nou Tòtem, un tarragoní molt relacionat amb l'entorn del pub Highland, havia denunciat el Tòtem Cafè per sorolls?

Una imatge del nou Totem, amb el bloc de pisos al damunt. /circdetarragona.com

Aquella al·legació presentada pel llogater del pis, el tarragoní Carlos Araújo el nadal de 2013 ha enquistat el procés perquè el nou local de la rambla Vella pugui disposar oficialment de la llicència de bar musical.

El nou Tòtem no tindrà el permís validat fins que el veí que té a dalt no permeti accedir al seu domicili per fer les proves de so que es demanen en la denúncia feta al gener d'aquest 2014.

Altre cop el mateix denunciant

Mentre l'empresa encarregada de fer l'estudi de sonometria des del pis del denunciant l'està intentant localitzar, a l'Ajuntament de Tarragona li ha acabat d'arribar una nova denúncia, i també per sorolls, del mateix Araujo, qui sempre ha declinat fer declaracions al Circ.

Fonts consultades per aquest digital han explicat que la data d'entrada de la nova denúncia al registre municipal va ser el passat 20 de maig.

La història, doncs, va camí del surrealisme. Segons van assegurar fonts del Totem fa algunes setmanes, els enginyers amb els que treballen regularment els van corroborar una dada reveladora: En el primer pis del carrer Portalet número 8, des d'on s'han fet les denúncies, i en el que la persona que hi viu ha tingut molta vinculació amb el pub Highland, no s'hi ha fet vida des de l'estiu de l'any passat.

Fonts del pub Highland han tornat a desmentir que aquesta nova denúncia tingui res a veure amb ells i que únicament es tracta d'una acció d'un particular. I també han negat que el doble denunciant al Tòtem, Carlos Araújo, tingui cap vinculació professional amb l'empresa.

A més, segons ha pogut saber El Circ, en la nova denúncia s'inclourien els resultats d'un estudi sonomètric encarregat de manera particular pel veí, en base als quals, el Totem estaria obligat a passar un nou test de so i corregir les anomalies detectades per l'estudi fet pel seu veí de dalt. Una de les empreses que fa aquestes feines és la que, casualment, l'intenta trobar des de fa mesos.

Però si la mateixa ECA, els mateixos responsables de Totem i l'Ajuntament l'està intentant localitzar per poder accedir al seu domicili i fer una prova oficial de so, el dubte és perquè n'hauria encarregat un per separat.

Seguirem informant.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar