loader
menu

CIUTAT

La Generalitat aportarà els 12 ME que costaran els dos pavellons del 2017

Sergi Casado Ciutat dijous, 05 de juny de 2014

La Generalitat, en la seva màxima figura, el president Mas, i l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, per fi han oficialitzat l'acord pel qual el Govern s'encarregarà de construir els dos pavellons dels Jocs del Mediterrani de 2017. L'acte ha estat purament protocolari, amb la presència de nombroses autoritats, entre les quals el president del COE, Alejandro Blanco, i el president del Comitè Internacional dels Jocs, Omar Addadi.

Ballesteros rep el President Mas. / circdetarragona.com

Ballesteros rep el President Mas. / circdetarragona.com

Mas i Ballesteros. / circdetarragona.com

Una vintena de persones han protestat contra les retallades. / circdetarragona.com

Per això no s'ha especificat què suposa l'acord. Tal com va publicar El Circ, el Govern aportarà el finançament per construir el palau d'esports, a Campclar, i el pavelló al complex Sant Jordi. Uns 12 milions d'euros, iva inclòs, 9 dels quals corresponen al recinte amb capacitat per a 5.000 espectadors.

En la seva intervenció, Mas ha apel·lat a la unió i als grans gestos del poble català com un dels exemples que també ha portat a l'èxit a Tarragona: "En els grans moments, en aquest país sabem anar junts sempre que hi hagi la confiança necessària. No fem política petita, sinó en majúscules."

Mentre la Generalitat ja ha començat a fer la feina, des del govern de l'estat, tret de les bonificacions fiscals, dels diners que aportaran per a nous equipaments, encara res de res. En els propers dies, però, es podria anunciar que assumiran la construcció del cengtre aqüàtic, també a Campclar.

El President Mas també ha agraït la col·laboració del Comitè Olímpic Espanyol per la seva implicació amb els Jocs del 2017, tot i que Alejandro Blanco tan sols s'ha referit a la "gran unió entre forces polítiques" que han provocat els Jocs Mediterranis, i que "parlar de Catalunya és parlar d'esports en majúscules". L'acte era purament protocolari i tocava ajustar-se al guió, com tothom.

L'alcalde Ballesteros confia que els Jocs del 2017 ajudin a que Tarragona, junt amb Barcelona, esdevinguin la capital de la Mediterrània. També ha tornat a insistir en la importància dels inversors, ja que aportaran el 70 per cent del pressupost constructiu.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar