loader
menu

Alejandro Fernández (PP) avisa: "Quan sigui alcalde, no permetré la kale borroka"

El Circ dijous, 05 de juny de 2014

En un intent de tarragonitzar els greus incidents de Can Vies, el portaveu del Partit Popular a l’Ajuntament de Tarragona, Alejandro Fernández, ha deixat clar que ell aplicaria la llei de tolerància zero amb el vandalisme si arriba al poder. “Quan sigui alcalde no permetré la ‘kale borroka’ a Tarragona”.

Alejandro Fernández. / circdetarragona.com

En aquest sentit, Alejandro ha assegurat que “la crema de contenidors i les pintades en edificis públics que s’han donat els darrers dies a la nostra ciutat són actes de vandalisme inacceptables i intolerables”. “Per això”, ha continuat Alejandro, “ el Partit Popular demanarà en les al·legacions a la nova ordenança que prepara l’Ajuntament que pintar edificis públics i cremar contenidors se sancioni amb 3.000 euros de multa”.

Alejandro considera que “l’actitud tova i la permissivitat d’alguns alcaldes com Xavier Trias i Ballesteros inciten al vandalisme i generen un efecte contagi”. El portaveu del PP ha assenyalat que “el PP és el contrapunt d’aquesta actitud, amb una proposta de tolerància zero amb l’incivisme”. En aquest sentit, Alejandro ha realitzat quatre propostes:

1. Reclamar el càlcul de la despesa que ha suposat la neteja de les pintades en edificis públics i la substitució dels contenidors cremats.

2. Traslladar el nostre suport absolut a la Guàrdia Urbana i als Mossos d’Esquadra.

3. Garantir que s’identifiqui les persones que cremen contenidors i fan pintades i que paguin íntegrament les multes.

4. Planificació de la mobilitat de Tarragona en cas de manifestacions. Els tarragonins no poden veure afectada la seva mobilitat de manera dràstica amb talls de carrers de manera arbitrària. El dret de manifestació s’ha de preservar, però també s’ha de preservar el dret del ciutadà a moure’s lliurement per la seva ciutat. Per això, s’ha de fer un protocol amb els carrers que es poden tallar i perquè no es repeteixi el que va passar l’altre dia a Tarragona.

Alejandro ha assegurat que “volem una Tarragona cívica i segura i no tenim cap por a que ens diguin que el nostre missatge és dur”. Alejandro ha recordat que “alguns es feien il·lusions amb tot el que va passar a Gamonal, però la realitat és que en el Partit Popular va guanyar les darreres eleccions a Gamonal”.

"Això demostra que la immensa majoria de la gent vol tranquil·litat, ordre, seguretat i civisme, i per aquest motiu reitero que quan sigui alcalde de Tarragona no permetre la ‘kale borroka’", ha finalitzat.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar