loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Tarragona homenatjarà Pink Floyd durant el Dia Internacional de la Música

El Circ Cultura i patrimoni dimecres, 11 de juny de 2014

Amb motiu del Dia Internacional de la Música, l’Associació de Músics de Tarragona (aMt) ha presentat avui el concert que ja es fa, de forma tradicional, homenatjant un grup de música reconegut internacionalment i que enguany està dedicat a Pink Floyd. El concert, que començarà a les 23h del divendres 20 de juny a la Capsa de Música, comptarà amb la participació de 30 músics que versioraran els temes més destacats d’aquest grup mític.

Així mateix, durant la roda de premsa, s’ha presentat el balanç de l’activitat del primer any complert (2013) de la Capsa de Música, equipament municipal inaugurat el 2012 i seu de l’associació que el gestiona, l’aMt, però que tal i com remarquen les xifres, és un espai obert a tothom que requereixi d’un lloc d’aquestes característiques.

Han estat un total de 25 activitats que han portat a la Capsa unes 6.000 persones i que han mesclat l’activitat de l’associació com la programació estable, el concurs DO, els clínics formatius i el Festival de l’aMt, amb tota mena d’actes com presentacions de llibres, jornades Hackaton o Full Contact (festival SCAN) o concerts d’estils musicals molt diversos, com el jazz.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar