loader
menu

CIUTAT

Tarragona ja té a punt l'operatiu de seguretat per a la temporada de platges

El Circ Ciutat dijous, 12 de juny de 2014

Tarragona ja té a punt el dispositiu de seguretat per a la temporada de platges, que arrenca el 15 de juny i s'allargarà fins el 15 de setembre.

L'objectiu és gestionar, assegurar, vigilar, prevenir, socórrer, inspeccionar i netejar les platges de la ciutat. I això és possible gràcies al treball directe d’un centenar de persones i a la coordinació entre diferents departaments de l'Ajuntament.

Un dels serveis millor valorats en aquest àmbit és el de la vigilància, a càrrec de la guàrdia urbana i la figura del vigilant de platges, que vetllen cada any per la seguretat dels banyistes i per la preservació del medi ambient; a aquesta vigilància se suma la de la seguretat de la salut dels banyistes, gràcies també a la col·laboració de la unitat de salvament i socorrisme de la Creu Roja.

El manteniment i la neteja, contractada diàriament de forma externa, així com la brigada de treballs en benefici de la comunitat que treballa a Medi Ambient, així com Associació d’Exploracions Submarines (SES) també amb conveni per la neteja del fons marí.

Aquesta qualitat de les platges es veu reflectida, un any més, per les quatre banderes blaves que se’ns han atorgat un any més: Arrabassada, la Móra, Savinosa i Tamarit i el distintiu de platges verges: Cala Jovera, Fonda i Roca Plana; que responen totes elles a les millors referències en tots els àmbits mediambientals i de seguretat, neteja...

Com a serveis d’informació, l’ajuntament disposa d’una pàgina web de l’estat de les platges i el Patronat de Turisme va editar una guia de platges amb tota la informació que es necessita.

Pel que fa a les guinguetes, finalment avui 12 de juny ja es podrà obrir la de l’Arrabassada i la de la Savinosa ho farà en els propers dies. Els nous concessionaris obriran les antigues fins que a final de temporada ja puguin adquirir i instal·lar les noves.

Font: Ajuntament de Tarragona


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar