loader
menu

CIUTAT

L'empresa que havia d'obrir un prostíbul al polígon Riuclar reclama a l'Ajuntament més de 700.000 euros

Sergi Casado Ciutat dijous, 12 de juny de 2014

Ara fa uns quatre anys, l'Ajuntament de Tarragona va denegar la llicència a l'empresa Barcino S.L. per obrir un prostíbul al polígon de Riuclar. El permís havia estat concedit el gener de 2007, per mitjà d'un Decret de l'aleshores alcalde Joan Miquel Nadal, però l'executiu de Josep Fèlix Ballesteros ho va frenar.

Una imatge del polígon de Riuclar. / tarragona.suelo.industrial.net

L'any 2010 va interposar un recurs contenciós contra el decret de l'anterior alcalde i el jutge els va donar la raó en una sentència de 2011. (veure document adjunt). El nou equip de govern socialista demanava l'anul·lació de la llicència "per lesivitat".

Com que la sentència no era ferma, l'empresa afectada, Barcino S.L., així com els seus dos administradors van tornar a presentar al·legacions, novament en forma de recurs contenciós, però ara per responsabilitat patrimonial. Reclamen a l'Ajuntament de Tarragona una indemnització de 738.000 euros, i interessos a part.

El jutge va estimar la demanda de l'Ajuntament de Tarragona perquè el prostíbul, de nom Enigma, no tenia accés per la via pública, sinó per un carrer privat del polígon. A més, també estava a menys de 200 metres d'un centre d'educació. En concret, a 174,5, segons recull la sentència facilitada pel mateix Ajuntament. L'ubicació exacta era a la nau 67.

Dues infraccions de l'ordenança municipal que expliquen els motius pels quals l'Ajuntament va actuar dins de la legalitat. Però l'empresa i els seus administradors insisteixen en les seves reclamacions.

La societat Barcino, S.L., amb la qual no ha estat possible contactar, tampoc no havia informat la comunitat de propietaris de l'espai comú per on hi havia l'accés al local destinat a fer espectacles eròtics.

Ara reclama a l'Ajuntament 738.000 euros més tots els interessos acumulats des de l'any 2007, quan se li va concedir inicialment la llicència. La societat demana 463.000 euros, mentre que els dos administrados exigeixen 275.000 euros. Tot en concepte de danys i perjudicis per responsabilitat patrimonial.

L'Ajuntament està tranquil. El jutge ja els va donar la raó un cop i estan convençuts que ho tornarà a fer.


Documents

Sentència Barcino S.L.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar