loader
menu

CIUTAT

El Llagostera boicoteja l'expedició secreta de l'afició del Nàstic

Sergi Casado Ciutat divendres, 13 de juny de 2014

Quan s'arriba al punt més àlgid d'una batalla, els adversaris sempre sorprenen amb alguna estratègia, i no sempre neta. I el Llagostera fa la sensació que ho està fent. Un cop es va saber que el Nàstic tan sols tindria dret a 150 entrades, que són les que es corresponen amb el 5 per cent d'aforament del camp municipal, es van activar mecanismes per aconseguir-ne més.

Circdetarragona.com

Una imatge d'una entrada per al Llagostera-Nàstic del proper 21 de juny. /facebook.com

Ahir dijous 12 de juny, cap a la tarda, des de Tarragona van sortir quatre cotxes plens en direcció a Llagostera. Com que es permetia comprar un màxim de quatre entrades en cadascuns dels 4 punts de venda (tres a Llagostera i a Girona), es tractava que cada tarragoní desplaçat tornés amb 20 entrades.

Hi havia socis, membres de la federació de penyes i també seguidors que es van voler apuntar a l'aventura. La presidenta de les penyes, Dolors Vargas, ha explicat que la majoria de les situacions viscudes van ser força surrealistes. Dos dels punts de venda eren un bar i una papereria, però casualment, o estaven tancant, o encara no disposaven d'entrades, quan des del club

"La gent del poble amb qui parlàvem ens deia que era molt extrany que aquells dos establiments estiguessin tancats", recorda Vargas. Els enviats grana, a més, tenien un altre hàndicap. No podien anar tots junts perquè en un poble petit com Llagostera se'ls hauria identificat ràpidament.

Això és el que va passar a les oficines del club. Encara sense cap tiquet a la butxaca, la següent opció era a finestreta. Els 16 tarragonins es van dividir en petits grups, però només el primer va aconseguir que els venguessin quatre entrades de cop.

Fins i tot, des de les oficines posaven en dubte l'accent gironí del comprador. El següent grup tarragoní era de 5 persones, però per art de màgia, a aquests només els van correspondre dues entrades per cap. I prou. "Eren menys de dos quarts de vuit i ens van dir que ja no en podien vendre més perquè tancaven", descriu Vargas, qui lamenta el tracte rebut pel club.

L'operatiu encara no havia acabat. Faltava Montilivi, on té la seu i l'estadi el Girona, i on, a priori, també es venen entrades pel Llagostera-Nàstic del 21 de juny. Només hi va acabar anant un dels quatre vehicles, però tampoc va tenir èxit. El Llagostera havia trucat a Girona alertant de la presència de seguidors tarragonins en plena operació rescat d'entrades.

La previsió inicial era tornar a Tarragona amb 320 entrades. Només van poder 26, però suades i molt treballades. Enhorabona.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar