loader
menu

CIUTAT

El club sortejarà les 150 entrades entre els socis i organitzarà viatges gratuïts a Llagostera

El Circ Ciutat diumenge, 15 de juny de 2014

Si molts socis i aficionats auguraven un triomf plàcid per no haver de fer el desplaçament a Llagostera, el 2-1 segur que els ha esguerrat els plans. Segur que la pregunta de la setmana a Tarragona serà "Vas a Llagostera?. El Nàstic ha anunciat que sortejarà entre tots els socis les 150 entrades que li ha proporcionat el club gironí. Sense distincions, tant els nous d'aquestes últimes setmanes com els antics.

Foto: circdetarragona.com

Però a més, conscient de la transcendència del duel, el club tarragoní també ha anunciat que el dissabte que ve posarà autobusos gratuïts a Llagostera. Tants com faci falta per tenyir tot Llagostera de grana. D'acord amb aquesta iniciativa, el club demanarà a l'Ajuntament de Tarragona que tramiti els permisos necessaris per organitzar una zona de fans i amb pantalla gegant.

Al marge de les 150 entrades que li han concedit al Nàstic de manera oficial, és a dir, entre clubs, molts aficionats ja fa dies que es venen espavilant. Viatges llampec a Llagostera o amics residents a Girona i rodalies han fet possible que alguns tiquets hagin viatjat ja cap a Tarragona.

Sobre la polèmica de les entrades, l'entrenador del Llagostera, Oriol Alsina, ha lamentat la situació creada i s'ha emparat en que "som un club petit i molt humil, però no tonto". A més, ha lamentat els atacs que està rebent la presidenta del club, i que casualment, és la parella del tècnic. Ha reiterat que "a casa nostra volem jugar nosaltres" i sobre l'elevat preu de les entrades (25 euros anticipada i 28 a taquilla), l'entrenador del Llagostera ha recordat que al club cada seient extra li costa 20 euros.

Instruccions per al sorteig

Tots els interessats han de passar a partir de demà a les 16h per les oficines del club i registrar la seva petició (aquesta sol·licitud també es pot fer per correu electrònic a administracio@gimnasticdetarragona.cat, fent constar el nom, cognoms i número de soci) . Cada soci pot sol·licitar un màxim de dues entrades fins a dijous a les 19h, quan es realitzarà el sorteig.

Tots els afortunats podran gaudir d’aquestes dues entrades per 50€, preu que inclourà les dues localitats i el desplaçament en autocar. Tots els qui no aconsegueixin paquet d’entrades, ja sigui perquè no són socis o perquè no guanyen el sorteig, podran gaudir del desplaçament gratuït a Llagostera, ja que els busos estaran patrocinats per l’entitat grana. En aquest cas també han de passar, de dilluns tarda a dijous per les oficines del club a apuntar-se, o bé per correu electrònic, a administracio@gimnasticdetarragona.cat.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar