loader
menu

CIUTAT

L'alcalde de Llagostera, taxatiu: "No hi haurà cap zona de fans del Nàstic"

Sergi Casado Ciutat dimarts, 17 de juny de 2014

La història de la zona de fans que vol muntar el Nàstic a Llagostera portarà cua. L'alcalde del municipi, Fermín Santamaría ha estat taxatiu i s'hi oposa amb fermesa: "De fan zone no n'hi haurà". L'alcalde de Llagostera ho ha justificat per raons de seguretat, ja que, segons Santamaría "només tenim 8 policies municipals i això se'n pot anar de mare, i la meva prioritat és la seguretat de Llagostera".

L'alcalde de Llagostera, Fermín Santamaria. / ciu.cat

El que no farà és impedir l'arribada de cap seguidors tarragonins. De moment, ja s'havien omplert prop de 10 autocars; el que suposa un mínim ja de 500 persones disposades a acompanyar el Nàstic, ja sigui a dins o a fora del camp. Santamaría no entèn l'actitud dels dirigents del Nàstic, principalment, la del seu president, Josep Maria Andreu: "A mi no se m'acudiria mai fer una crida a la gent que no té entrada perquè vagi a un partit".

L'alcalde de Llagostera ha explicat que avui, dimarts, ha rebut la trucada del seu homònim tarragoní, Josep Fèlix Ballesteros. Santamaría ha aseegurat al Circ que ja sabia que Ballesteros li proposaria de crear la "fan zone", però abans li ha recordat alguns incidents i queixes d'aficionats del Llagostera desplaçats a Tarragona.

"Els nostres aficionats es van sentir ofesos", insisteix l'alcalde, qui afegeix que l'autocar dels seguidors va ser abonyegat i que fins i tot han presentat una denúncia contra un agent de seguretat privada del club. "Fins i tot ens cobraven la beguda més cara que a la resta, i a més, calenta. Això m'han dit i això també li he dit a l'alcalde Ballesteros".

Per tot això, des de Llagostera, el seu màxim representant municipal, indica que "amb el clima que s'ha generat, és difícil fer res". A més, seguiran les indicacions dels Mossos d'esquadra, els quals ja li han desaconsellat que permeti la concentració de seguidors grana. En el cas que dissabte la marea grana arribi a Llagostera, "doncs els haurem de controlar". No m'agrada posar traves, però ho haurem de fer per precaució".

La història conté tots els elements perquè es converteixi en un pols. A Llagostera hi haurà molta gent del Nàstic, però el seu alcalde ja ha deixat clar que no els deixaran concentrar. Per motius de seguretat i per preservar l'harmonia dins del municipi.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar