loader
menu

CIUTAT

El jutge del cas Catalunya Caixa desimputa el cap de llista d'ERC a Tarragona, Pau Ricomà

El Circ Ciutat dimarts, 17 de juny de 2014

El Jutjat d’Instrucció número 30 de Barcelona ha arxivat la causa contra 12 consellers de Caixa Catalunya que no van donar el seu vot a l'increment de sou dels directius. Es tracta de consellers en representació de les plantilles de Caixa de Catalunya, Caixa de Tarragona i Caixa de Manresa.

Pau Ricomà, el dia de la Via Catalana. / circdetarragona.com

Una de les persones desimputades és l'actual cap de llista d'Esquerra per Tarragona, Pau Ricomà, que acudia als Consells d'Administració de l'entitat com a representant del SECT(Sindicat Empleats Caixa Tarragona) i que sempre ha defensat que mai va votar a favor dels sous elevats per als directius. De fet, l'ex director general, Adolf Todó, en la seva declaració, ja va exculpar Ricomà i altres consellers.

També ha quedat desimputat l’exalcalde de La Selva del Camp, Ignasi Carnicer; l’exresposable de Tecnoparc de Reus, Àngel Cunillera, l’industrial de Batea Joan Arnal i el representant de CCOO Francesc Mauri.

Altres consellers de la desapareguda Caixa Tarragona, com el representant del Partit Popular Miquel Àngel López Mallol, o l’ex alcalde de Riudoms, Josep Maria Vallès, continuen imputats.

Es tracta d’una causa oberta contra l’expresident de Catalunya Caixa, Narcís Serra, l’exdirector general, Adolf Todó, i 52 exconsellers més.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar