loader
menu

CIUTAT

TGN continua reduint el nivell de delinqüència, però no frena l'incivisme en espais concrets

El Circ Ciutat dimarts, 17 de juny de 2014

Els fets delictius han continuat baixant a Tarragona durant el primer trimestre de l'any, tot i que l'incivisme en punts concrets, i provocat per persones concretes, ha augmentat.

Circdetarragona.com

Són dades de la Junta Local de Seguretat de Tarragona. El tinent d’alcalde de Seguretat Ciutadana, Carles Castillo, ha explicat que, amb les dades presentades, es pot dir que Tarragona és una ciutat tranquil·la amb una inseguretat controlada.

Seguint la tendència dels darrers anys, les dades mostren una situació d’estabilitat general sense problemàtiques importants en quant a seguretat. I ha afegit: “Els fets delictius coneguts han disminuït en un 17% respecte al 2009”. Respecte l'increment dels actes vandàlics en llocs puntuals, Castillo ha explicat que ja es treballa de manera planificada i coordinada amb el cos de Mossos d’Esquadra i ha afegit: “serem contundents i no permetrem aquest tipus d’incivisme i ja hi estem treballant amb rigor des de les taules de coordinació operativa”.

Com cada any, amb l’inici de l’estiu també es posen en marxa els operatius coordinats per controlar la zona del Bosc de la Marquesa i les zones turístiques i comercials amb més afluència durant aquests mesos. El balanç presentat també destaca el descens del robatori en interior d’habitatges, el regidor de Seguretat Ciutadana ha llençat un missatge de tranquil·litat, ja que en les darreres setmanes s’han produït detencions gràcies a la tasca de prevenció i planificació que es realitza des dels diferents cossos policials.

Dades primer trimestre 2014 de la Guàrdia Urbana presentades a la Junta Local de Seguretat:

· 8 dispositius especials en actes de molta concurrència a la via pública. Hi ha treballat 208 efectius de la Guàrdia Urbana
· Serveis coordinats amb altres cossos policials: 188
· Es redueix el nombre de detinguts. La mitjana de detencions és un per dia.

Seguretat viària
· Reducció del 16% dels accidents de trànsit
· Reducció 33% sancions de trànsit
· Reducció 13% retirada de vehicles amb la grua
· Augment 18% proves d’alcoholèmia i drogues
· Augment de 11% de positius en les proves d’alcoholèmia i drogues

Policia Administrativa
· 170 inspeccions a establiments, obres, fires
· Mitjana de 10 inspeccions setmanals

Mediació i Resolució de Conflictes
· 1800 casos acumulats
· 77% casos resolts

Infraccions Ordenances municipals
· 373 denúncies
· Mitjana de 5 denúncies per cap de setmana


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar