loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

'El Fill de Caín', del tarragoní Jesús Monllaó, a punt per la gran pantalla

El Circ Cultura i patrimoni divendres, 18 de gener de 2013

El Fill de Caín, del tarragoní Jesús Monllaó s’estrenarà en pocs mesos de la mà de la productora barcelonina Life & Pictures. La pel·lícula, rodada majoritàriament a Traragona, ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona per a la seva producció.

Imatge d'un dels rodatges que s'han realitzat a Tarragona/Tarragona Film Office

Amb un pressupost de més de 2 milions d'euros Fill de Caín ens endinsa en el dol entre Nico Albert (David Solans), un inquietant adolescent obsessionat amb els escacs, i el seu pare Carlos (Jose Coronado), un executiu d'èxit a qui sembla només importar-li el benestar de la seva família. Produïda per Life & Pictures en coproducció amb Salt d'Eix PC i Fosca Films, Fill de Caín és l'òpera prima del guardonat curtmetratgista tarragoní, Jesús Monllaó.

Tarragona: plató cinematogràfic

Tarragona, en poc més d’un any s’ha convertit en plató cinematogràfic per excel·lència per a anuncis i pel·lícules. Només al 2012 Tarragona va acollir al voltant de 20 produccions audiovisuals i l’Ajuntament ha apadrinat i col·laborat en moltes d’elles, com és el cas de Fill de Caín. Tot això ha estat possible gràcies a la feina per la Tarragona Film Office.

La tinent d’alcalde de Cultura, Carme Crespo, ha expressat la seva satisfacció en conèixer la immediatesa de l’estrena del film: “L’Ajuntament de Tarragona des d’un inici ha donat suport a aquest projecte i hem tingut sempre clar l’aposta i el nostre recolzament als creadors de casa nostra, entre els quals destaquen primeres figures com Jesús Monllaó dins el panorama cultural del país”.

Altres projectes cinematogràfics que han comptat en els darrers mesos amb la col·laboració de l’Ajuntament són Ghost Track, Veritas, Crossing Limits de la tarragonina Andrea Eidenhamer, o el concert a favor de la pel·lícula Sonata per a Violoncel, sobre la fibromialgia, dirigida també per la tarragonina Anna Bofarull.

SINOPSI DEL FILM

Nico Albert és un adolescent de caràcter peculiar, intel·ligència excepcional i una única obsessió: els escacs. Carlos i Coral, preocupats per l’estranya actitud del seu fill, decideixen contractar el psicòleg infantil Julio Beltrán. A través de la teràpia i de l’afició comuna als escacs, Julio s’endinsarà en l’inquietant món de Nico i en la tensa i complexa relació que manté amb el seu pare. Descobrir la veritable raó d’aquesta hostilitat serà l’única opció per evitar que l’essència del mal acabi dominant les seves vides.

Sobre ALFA PICTURES

Alfa Pictures és una distribuidora cinematògrafica, amb seu a Barcelona i que va néixer fa un any de la mà de David Alfaraas, professional amb més de 15 anys d’experiència al sector. Durant el 2012 ha estrenat diversos títols com The Collector, Un any de gracia, El Perfecto Desconocido, Los Cachorros, el código de Marco Polo, Animals o los títols de Karma Films a la zona de Catalunya, València i Balears com La isla de los Olvidados i Hasta la Vista. La pròxima estrena serà Blue Valentine amb Ryan Gosling i Michelle Williams.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar