loader
menu

CIUTAT

El Nàstic només posarà busos per als socis amb entrada, però manté la crida a l'afició perquè viatgi a Llagostera

Sergi Casado Ciutat dimecres, 18 de juny de 2014

Com era d'esperar, l'Ajuntament de Llagostera no ha donat permís al Nàstic per ubicar-hi una zona per als seus seguidors sense entrada, Ja ho va deixar clar l'alcalde Santamaria al Circ, i avui dimecres s'ha acabat de concretar. No hi haurà cap "fan zone" per als seguidors tarragonins, ni per als que tindran una de les 200 entrades ( a 25 euros) que se sortejaran el dijous 19, ni tampoc per a la resta de socis i aficionats que decideixin anar a passar el dia a Llagostera i estar al costat del seu equip abans que entri al camp.

Circdetarragona.com

Davant la negativa d'instal·lar cap gran espai amb pantalla inclosa, el club grana només posarà busos gratuïts per als 200 socis amb entrada. Això, sí, respecte als centenars de persones que també voldran desplaçar-se, el president grana, Josep Maria Andreu, continua animant-los perquè ho facin i sempre de manera pacífica i cívica.

Si el Nàstic no organitza els busos, les penyes i molts aficionats, de manera particular, assumiran el repte de muntar la caravana cap a Llagostera. Quants aficionats grana ompliran Llagostera? Sense una zona de fans concreta, saber quanta gent sense entrada viatjarà a Llagostera és ara mateix una incògnita.

Segons ha confirmat el club tarragoní, els Mossos d'Esquadra habilitaran un espai per aparcar els busos i els vehicles particulars procedents de Tarragona al costat del camp municipal, i que, a priori, també serà el lloc de reunió de l'afició grana. També ha comunicat que el Llagostera no li ha facilitat cap entrada més.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar