loader
menu

CIUTAT

L'Ajuntament de Llagostera torna a fer la traveta a l'afició del Nàstic

Sergi Casado Ciutat divendres, 20 de juny de 2014

A menys de 24 hores pel partit més decisiu de la temporada, quan tot semblava calmat, després que els bars de la plaça Catalunya de Llagostera i el Nàstic acordessin que allí hi podrien concentrar la seva afició, l'Ajuntament ha tornat a treure el fuet.

En un comunicat penjat a la portada del web municipal, tot i que no ho diu directament el seu alcalde, Fermín Santamaria, el consistori ha anunciat que no permetrà cap concentració de seguidors grana.

També reitera la seva intenció de prohibir, tant als bars de la plaça Catalunya com a la resta del municipi, treure les barres al carrer. L'Ajuntament tampoc no permetrà ni cap pantalla gegant (descartat pel propi club tarragoní) a l'exterior de cap bar, i també prohibirà que els establiments treguin els seus aparells de TV a fora a les terrasses.

Malgrat que el president del Casino Llagosterenc, Eduard Galobardes, va afirmar al Circ que ho tenien tot disposat per acollir els seguidors grana, tant a dins del local, com a fora (i en ambdós llocs amb possibilitat de veure el partit), l'Ajuntament presidit pel convergent Fermín Santamaria ho ha deixat en que va ser només una trucada telefònica del Nàstic als bars de la plaça.

Per això, l'alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria, ja ha traslladat a l'alcalde Ballesteros el seu "malestar i preocupació per por a una arribada massiva d'aficionats".

L'Ajuntament llagosterenc reitera la seva voluntat de mantenir una actitud cívica i d'esportivitat, i per això els Mossos reforçaran la seva presència i segons la nota consistorial, vetllaran per la seguretat, tant dins com a fora, del municipi.

Més pals a les rodes.

Llegiu el comunicat íntegre al web municipal de Llagostera: www.llagostera.cat


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar