loader
menu

CIUTAT

La plaça de la Font ja està preparada per la possible festa de l'ascens

El Circ Ciutat dissabte, 21 de juny de 2014

Tothom que hagi decidit quedar-se a Tarragona podrà veure el Llagostera-Nàstic per la gran pantalla ubicada als jardins de la Tabacalera i amb l'àudio de la retransmissió que efectuarà Tarragona Ràdio. Un cop acabi i en el cas d'aconseguir l'ascens a segona divisió, la festa de celebració serà el mateix dissabte per la nit a la plaça de la Font.

L'arribada dels jugadors del Nàstic es preveu cap a 2/4 d'1 de la matinada

Si hi ha ascens

Una imatge de la plaça de la Font, amb tot preparat per si cal festa. /circdetarragona.com

A partir de les 22 a la plaça de la Font ja s'hi haurà desplegat una gran bandera del Nàstic, i hi haurà música d’animació, un speaker i una pantalla gegant amb diferents imatges dels jugadors i activitats del Nàstic. Tot plegat per fer ambient, fins a les 23.30 hores aproximadament, l'hora en què es preveu que arribaran els jugadors amb autocars procedents de Llagostera, i quan la festa començarà de debò.

Una vegada arribats a plaça (davant de Casa Malé) els jugadors baixaran dels autocars i continuaran a peu per un passadís que s’haurà habilitat fins arribar a la porta de l’Ajuntament, on seran rebuts per l’alcalde de la ciutat i autoritats. A continuació, aniran cap el balcó principal del Palau Municipal on hi haurà diferents parlaments.

Tac 12 emetrà la festa en directe i també es podrà veure des d’una gran pantalla gegant de 4x3 situada la una banda de la façana de l’Ajuntament.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar