loader
menu

CIUTAT

L'afició grana, a l'espera d'una entrada

Sergi Casado Ciutat dissabte, 21 de juny de 2014

A només dues hores perquè comenci el partit, els aficionats del Nàstic que s'han desplaçat fins a Llagostera busquen una entrada, l'entrada que els permeti veure des del camp l'esperada gesta del Nàstic.
El Llagostera havia anunciat a TV3 que posaria a la venda 600 entrades pels seguidors granes sense localitat, però finalment i a darrera hora només n'ha posat 150 a disposició de l'afició tarragonina.
Amb aquestes noves 150 entrades el Nàstic comptarà amb el suport d'uns 800 aficionats al camp. L'estadi, que s'ha ampliat per l'ocasió amb grades supletòries té un aforament per a 2.200 espectadors.
Tot i que el club gironí havia assegurat al Circ, cap a la una del migdia, que hi hauria 200 tiquets, el cert és que ningú sap amb certesa el número exacte.
L'esplanada de davant del camp municipal comença a omplir-se de grana i els seus càntics ja han envaït els entorns pròxims al recinte llagosterenc.

El Llagostera posa a darrera hora 150 entrades a disposició de l'afició grana

Afcionats del Nàstic fent cua davant les taquilles del Llagostera. Foto: Circdetarragona


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar