loader
menu

CIUTAT

El PP de TGN demanarà explicacions a TV3 per la parcialitat a favor del Llagostera

El Circ Ciutat dilluns, 23 de juny de 2014

El Portaveu del PP a l’Ajuntament de Tarragona, Alejandro Fernández, ha assegurat que “demanarem explicacions a TV3 per la lamentable parcial retransmissió entre el Nàstic i el Llagostera”.

Aficionats del Nàstic a la pantalla de la Tabacalera. /Foto: Rafa Marrasé

Alejandro ha lamentat “la clara parcialitat de TV3 a favor del Llagostera durant tota la setmana”, primer “amb els informatius 3/24”, i “en la pròpia retransmissió del partit” on “els locutors van mostrar en tot moment la seva clara preferència pel Llagostera, amb interpretacions sorprenents de les decisions arbitrals i amagant alguns fets vergonyosos que van passar al camp”.

En aquest sentit, Alejandro ha recordat que “plou sobre mullat” amb TV3, que va ometre la Setmana Santa Tarragonina en la seva programació, “quan és la millor de tota Catalunya”, donant preferència a la d’altres poblacions de la província amb menys tradició, “per no parlar de la pobre cobertura de Tarraco Viva, del Bimil·lenari d’August, o la mania de referir-se sempre a Tarragona com les comarques
meridionals”.

Alejandro ha reiterat que aquesta actitud de TV3 envers Tarragona, amb tics de “Barcelunya”, “és inacceptable” i que, per tant, “demanarem explicacions per escrit a la Corporació de Ràdio i Televisió de Catalunya”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar