loader
menu

CIUTAT

Repsol també serà un dels grans socis patrocinadors dels Jocs del 2017

El Circ Ciutat dilluns, 23 de juny de 2014

En un acte celebrat al Pretori Romà de Tarragona, l’empresa Repsol i la Fundació Tarragona 2017 han rubricat l’acord de patrocini mitjançant el qual Repsol entra a formar part dels Jocs Mediterranis com a Soci Oficial de Tarragona 2017. Han presidit l’acte de signatura el president de Repsol, Antonio Brufau, i el president de la Fundació Tarragona 2017 i del Comitè Organitzador dels Jocs Mediterranis, Josep Fèlix Ballesteros.

L’acord és vàlid des d’aquest 2014 fins a finals de 2017. Repsol entra, d’aquesta manera, a formar part de la categoria més elevada de patrocini, la de Soci Oficial, refermant així el seu compromís amb Tarragona 2017. Aquest acord s’emmarca dins del pla de patrocinis dels Jocs, que estima aconseguir uns 30 milions d’euros en patrocini privat per organitzar part de la vessant operativa de la competició.

La signatura d’aquest acord respon a un dels objectius prioritaris de Repsol consistent en establir compromisos estables amb els entorns en els quals desenvolupa les seves activitats industrials.

Aquest compromís, en el cas de la ciutat de Tarragona, es manté de forma continuada i explícita des de fa més de 25 anys.

Repsol ha establert amb la ciutat una relació de confiança i col·laboració, de la qual en són una bona mostra els compromisos signats en ocasió de la recuperació de la capçalera del Circ, avui Patrimoni Mundial.

També els signats per projectes estratègics per a la ciutat, com poden ser la candidatura a la Capital Europea de la Cultura o l’aposta per la l’organització dels Jocs Mediterranis, ja des de l’inici donant suport a la candidatura; sense oblidar els centenars de convenis amb tot tipus d’associacions, entitats i institucions, entre els quals convé destacar les col·laboracions amb els clubs i associacions esportives de Tarragona.

L’alcalde de Tarragona i president de la Fundació Tarragona 2017 i el Comitè Organitzador dels Jocs Mediterranis ha destacat que “una vegada més Repsol es posa al costat del territori en un projecte importantíssim no només per la ciutat de Tarragona sinó també i, sobretot, per a tota la demarcació.

Volem que Tarragona 2017 marqui un punt d’inflexió al territori, volem situar-nos al món i donar un exemple d’organització, entrega, entusiasme i participació que traspassi les fronteres de la vessant merament esportiva. Aconseguir aquest objectiu és una feina de tots i de manera molt especial vull agrair avui a Repsol la confiança que ha dipositat en el nostre projecte”.

Per la seva banda, el president de Repsol, Antonio Brufau, ha subratllat que “la signatura d’aquest acord és una mostra del compromís de Repsol amb la societat que l’acull, i de la responsabilitat social que té com a empresa, que va més enllà de la mera producció industrial. Aquest és un projecte de ciutat i Repsol hi vol estar present”.

El patrocini dels Jocs Mediterranis
Repsol esdevé, després de la signatura d’aquest matí, nou Soci Oficial dels Jocs Mediterranis, sumant-se així a Estrella Damm que va signar el seu compromís a principis d’aquest mateix mes de juny.

El Pla de Patrocinis dels Jocs Mediterranis preveu tres categories principals de patrocini: soci oficial, patrocinador principal i col•laborador. A més, també existeixen altres possibilitats de patrocini a través de les categories de proveïdor oficial i patrocini d’instal•lació o naming.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar