loader
menu

CIUTAT

Mònica Alabart, escollida nova presidenta d'ERC de Tarragona

El Circ Ciutat dissabte, 19 de gener de 2013

La militància d’Esquerra Republicana de Catalunya de Tarragona ha elegit nova Executiva local que presidirà @Mònica Alabart i substitueix en el càrrec @Pau Ricomà. Alabart formava part de l’anterior executiva, que ha plegat un cop ha acabat el seu mandat.

Imatge de la nova executiva local d'ERC a Tarragona. / erc

Tal com ja va avançar fa uns dies @El Circ, Alabart presenta un equip de molta joventut i de moltes ganes de treballar, i en destaca la presència de militants que fa poc van entrar a la secció local i que formen part de les @JERC. L’executiva es marca com a grans objectius recuperar la representació municipal d’ERC en les eleccions del 2015 i recuperar la visibilitat del partit des del punt de vista de ciutat, incrementant la confiança de la ciutadania en ERC.

Segons @Mònica Alabart, “volem aconseguir que Esquerra torni al lloc que li correspon a l’@Ajuntament de Tarragona per a poder treballar pel benestar de les persones. Volem aportar el nostre esforç per tal d’aconseguir una Catalunya independent. Volem fer créixer la nostra secció local que, tot i ser la més forta de la demarcació, encara té molt camí per recórrer”.

L’executiva elegida amb el 88% dels vots emesos s’estructura d’aquesta manera:
Presidència i Secretaria de Política Municipal: Mònica Alabart i Calvó
Secretaria d’Organització: Jean-Marc Segarra i Mauri
Secretaria de Finances i Aministració: Helena Tarragona i Carles
Secretaria d’Imatge i Comunicació: Jordi Guàrdia i Romeu
Secretaria d’Estratègia i Anàlisi Política: Alfred Abad i Gils
Secretaria de Política Social i Igualtat: @Joan Francesc Oliva Cerdán
Secretaria d’Educació i Formació: Anna Nebot i Rion
Secretaria de Transició Nacional: @Elisenda Garcia i Casas
Secretaria de la Militància i Proximitat: @Alexandra Palos i Tost


Mònica Alabart (Tarragona,1972) està casada i té 2 fills. Llicenciada en psicologia per la @URV i en psicopedagogia per la UOC. Va començar la carrera professional dedicant-me als recursos humans, però fa més de 10 anys que treballa dins el món de l’educació. També he estat professora de Recursos Humans a l’Escola Universitària de Turisme Bettatur. Actualment treballa a l’Equip d’Assessorament i Orientació Psicopedagògica del @Departament d’Ensenyament al Tarragonès.
Milita a ERC des de 2004. Va ser secretària de formació en una executiva comarcal i regional. En el Congrés Nacional de 2011 fou elegida consellera nacional.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar