loader
menu

CIUTAT

El Nàstic emparaula la continuïtat del tècnic i confia a mantenir la base de la plantilla

El Circ Ciutat dimecres, 25 de juny de 2014

Un cop paït el mastegot rebut a Llagostera, el Nàstic ha començat a definir les bases de l'equip i de la Societat Anònima Esportiva de cara a la temporada 2014-15.

Acompanyat per tots els membres del consell d'administració, el president grana, Josep Maria Andreu ha volgut agrair en primer lloc i públicament el suport incondicional i l'esforç realitzat per l'afició. El màxim dirigent grana ha agraït públicament la queixa formal que havia realitzat l'alcalde Ballesteros al conseller d'Interior per l'actuació dels Mossos en acabar el partit. "Estem vivint moments difícils i molt cruels", s'ha sincerat Andreu.

El president s'ha mostrat orgullós de l'actitud mostrada al llarg de la temporada i, especialment, en el darrer partit a Llagostera on, després de no haver aconseguit un resultat favorable, els socis i aficionats del Nàstic van recolzar el seu equip en el moment més difícil de la temporada.

És en aquesta àrea social on, segons Andreu, radica el patrimoni més important del club. En les tres últimes setmanes, més de 700 persones s'han donat d'alta com a nous socis del Nàstic, a banda dels que ja han renovat el seu compromís amb l'entitat.

Pel que fa a la vessant esportiva, Andreu ha destacat també el treball i esforç que han dedicat al Nàstic tant la direcció esportiva, com el cos tècnic i la primera plantilla. El president grana ha valorat molt positivament la tasca duta a terme per tots ells al llarg de tota la lliga, acabant la temporada en quarta posició oficialment, però tal com ha definit Josep Maria Andreu, quedant campions del grup III de la Segona Divisió B sobre el terreny de joc.

D'aquesta manera, ha assegurat que la proposta per a la continuïtat de l'entrenador grana, Vicente Moreno, ja està transmesa i aparaulada. El màxim mandatari grana s'ha mostrat confiat en que la base de l'actual Nàstic serà també la base del Nàstic 2014/15.

Per acabar, Josep Maria Andreu s'ha referit a la vessant econòmica. Tot i les dificultats generals, el president ha revelat que l'entitat ha aconseguit reduir el deute considerablement, passant dels 7,2 milions d'euros a 6,3. Tot i això, Andreu fa una crida a totes les empreses que donen suport al Nàstic que no renunciin a fer-ho i anima a la resta a unir-se a l'il·lusionant projecte en el que està treballant el Consell d'Administració per a la propera temporada.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar