loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

La mostra de Teatre Jove de TGN tanca amb 3.000 espectadors

El Circ Cultura i patrimoni dijous, 26 de juny de 2014

El grup de teatre L’enramada juvenil, que estrenava el seu primer any a la Mostra de Teatre Jove, va cloure ahir dimecres 25 de juny el cicle de teatre amateur de més trajectòria a Tarragona amb la representació de l’obra “Adrià, un torero català” d’Assumpta Gonzàlez.

La consellera de Joventut, Ivana Martínez, ha valorat positivament aquesta nova edició de la Mostra de Teatre Jove i ha afirmat que “la Mostra és una oportunitat per als grups de teatre tarragonins perquè donen a conèixer el seu treball, doncs mitjançant la programació municipal poden desenvolupar i presentar les seves obres al públic”. En aquest sentit, ha destacat que “la Mostra ha tingut 3000 espectadors”.

Enguany hi han participat tretze grups , quatre de centres educatius i nou de teatre amateur. Els participants han estat: Secció jove Torralba Teatre, CIA Seven 6, Scenicum cia, Aula de Teatre de Sagrat Cor, Grup de Teatre Vis de Vanadi, Grup de teatre del col·legi L’Estonnac, CET Teatre, Ditiràmbics Teatre, Tornavis Teatre, (H)istrionis Teatre, la Faixsula (Faixa suada de l’àvia), The Backstage i l’Enramada Juvenil.

La Mostra s’ha desenvolupat durant tretze dies dels mesos d’abril, maig i juny al Teatre Metropol; el gènere teatral amb més presència ha estat la comèdia.

Les conselleries de Joventut i Cultura de l’Ajuntament han comptat amb el suport d’un Consell Assessor que ha acompanyat els grups en el seu procés de creació i, just representades les obres, emeten una acta de valoració la qual traspassen a les companyies. Aquest Consell Assessor ha estat format per Marta Grau, Menuda Tàpias, Arturo Benítez, Joan Pascual i Joan Rioné.

Una imatge de l?obra ?Adrià, un torero català? d?Assumpta Gonzàlez./Ajuntament de Tarragona


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar