loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

La factura de la macrofesta de Sant Joan a TGN, tot un misteri

Sergi Casado Cultura i patrimoni dijous, 26 de juny de 2014

La macro festa organitzada per l'ajuntament de Tarragona la vigília de Sant Joan davant de la Tabacalera no va ser un fracàs, però tampoc va ser cap èxit. Molts joves van preferir quedar-se a la platja. El canvi d'ubicació quasi a darrera hora, per complir una ordre d'Adif, va fer que tot el show que hi havia previst al Miracle es traslladés a l'avinguda Vidal i Barraquer, just davant de la Tabacalera.

Twitter.com

A diferència d'altres anys, en què ni tan sols es va arribar a fer la tradicional revetlla a la plaça de la Font (casualment, l'any passat, sí), el consistori tarragoní enguany va decidir apostar fort i va anunciar que el Tour 40 Tarragona 2017 seria la festa més recordada de l'estiu. Un concert organitzat per Tarragona 2017 i l’Ajuntament, juntament amb Los 40 Principales i amb l’actuació de 3 dj’s.

Doncs si ha de ser recordada no serà per la gran afluència de públic, sinó pel que va costar a les arques municipals, que sempre argumenta que no pot fer una revetlla a la plaça de la Font per falta de pressupost.

Segons ha sabut El Circ, la macrofesta de Vidal i Barraquer hauria costat més de 18.000 euros.

De no fer la tradicional revetlla a organitzar un acte que triplica i que fins i tot quadruplica el que costa contractar una banda o una orquestra.

Les despeses serien en infraestrctura, seguretat, instal·lació de wc químics i tot el muntatge dels aparells amb que es va fer l'espectacle visual d’efectes de llum i so, mapping 3D que va servir per arrencar el show.

Als 18.000 euros caldria afegir els honoraris dels 3 DJ's que van punxar fins a la matinada.

El Circ ha demanat a l'Ajuntament de Tarragona que confirmés si la revetlla havia costat 18.000 euros però la resposta ha estat que fins que no s'acabi l'any no coneixeran la xifra exacta. "Fins que no es tanqui l'exercici i facin el tancament definitiu de costos i ingressos no se sabrà".

L'única xifra que ha proporcionat l'Ajuntament és la de 8900 euros, que és la partida dins del pressupost d'enguany per a Sant Joan i pel Dia Internacional de la Música, que es va celebrar el passat dia 21.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar