loader
menu

CIUTAT

Els treballadors de la Sanitat tarragonina, en peu de guerra

El Circ Ciutat dissabte, 28 de juny de 2014

Els treballadors de la Sanitat tarragonina, tant pública com privada, segueixen farts amb les condicions laborals que els estan imposant des de dalt. D'una banda, la plaça Verdaguer ha estat l'escenari d'un vermut protesta solidari convocat pels comitès d'empresa dels centres de Tarragona, Vendrell i Radiologia de la Xarxa Santa Tecla.

Foto: cedida

Foto: cedida

Convocats pels sindicats Satse, CGT, UGT i CCOO, prop d'un centenar de persones, principalment treballadors, però també amics i familiars han protagonitzat el primer dels diferents actes que tenen previstos. Amb una pancarta on es podia llegir "La Xarxa Tecla especula amb la nostra salud, tot el col·lectiu ha tornat a posar de manifest el seu ennuig per amb l'empresa per haver modificat "substancialment", segons el comitè, algunes clàusules del conveni. Per això, la disputa s'ha traslladat als tribunals.

El proper dilluns 30 de juny tenen previst anar a fer la protesta davant dels Jutjats.

I al sector públic, més queixes

Els empleats del sector públic també anuncien actes reivindicatius. El Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública de Tarragona farà la II jornada de lluita i tancament els dies 3 i 4 de juliol al’Hospital Joan XXIII de Tarragona.

Aquesta segona jornada de lluita té per objectiu defensar que Joan XXIII sigui un hospital públic de referència a la pràctica, i no només sobre un paper. I, per tant, que gaudeixi d’una dotació pressupostària adient per tal que tots els recursos materials i humans puguin aprofitar-se al màxim, segons afirma la CGT.

Al llarg del 3 i 4 de juliol hi haurà xerrades i accions reivindicatives per a exigir l’aturada del desmantellament de l’Hospital. No volem que s’externalitzin serveis, com tampoc que s’acomiadi personal. Volem que els llits i quiròfans estiguin en funcionament i que es contracti el personal necessari per tal que aquest pugui desenvolupar la seva professió de manera diligent i en condicions dignes, fugint de l’estrés al que condueix la política de retallades.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar