loader
menu

CIUTAT

Tres anys justos per als Jocs del 2017

El Circ Ciutat dilluns, 30 de juny de 2014

Just d’aquí tres anys, el 30 de juny de 2017, es donarà el tret de sortida als Jocs Mediterranis Tarragona 2017. Fins al moment, el Comitè Organitzador està treballant en els diferents àmbits organitzatius previstos en el pla director, un document que va ser aprovat pel Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis el passat mes de novembre a Tarragona. Aquest compte enrere cap el 2017 compta ja amb dos grans patrocinadors com són Damm i Repsol i amb el compromís de la Generalitat de Catalunya per construir el Palau d’Esports i el Pavelló Sant Jordi.

Foto: Tarragona2017

Foto: Tarragona2017

Foto: Tarragona2017

El director general dels Jocs, Ramon Cuadrat, ha fet balanç de la feina feta fins el moment: “la recent signatura amb dos grans companys de viatge com són Damm i Repsol i el recolzament de les administracions han donat encara més forma al projecte."

De cara al futur, Cuadrat ha assegurat que "els propers mesos seran molt importants, en els quals iniciarem el pla de formació pels voluntaris i definirem els projectes educatius i culturals dels Jocs així com els projectes bàsics de les noves instal·lacions. Fins ara hem fet una tasca molt important amb els municipis seu i les diferents federacions espanyoles i catalanes. Actualment ens trobem duent a terme reunions individualitzades amb les federacions de les diferents disciplines i en les properes setmanes podrem acabar de definir totes les necessitats tècniques de cada esport”.

Finalment, el director dels Jocs també ha destacat l’èxit del voluntariat de Tarragona 2017, en el qual ja hi ha més de 2300 persones inscrites, i ha afegit que “sabem que això només ha fet que començar però veient tota la feina que hem fet fins al moment estem més que convençuts que en aquests tres anys que resten sabrem aprofitar la oportunitat que tenim davant nostre”.

Festa amb els Tarraconins

Per celebrar el compte enrere per l'esdeveniment ahir diumenge, 29 de juny, es va fer una festa a les instal·lacions esportives del Serrallo la Festa de l’Esport, organitzada pel Club dels Tarraconins i Tarragona 2017. Unes 2500 persones van passar al llarg del matí per la Festa. Els inflables aquàtics situats a la piscina i el taller del graffiti dels Jocs, a la façana exterior de la instal·lació, van ser algunes de les activitats que van concentrar major afluència de públic.

La Festa també va comptar amb diferents tallers esportius de petanca, tennis taula, karate, atletisme, bàsquet, judo, jocs tradicionals i gimnàstica rítmica, així com d’un vermut solidari en benefici de l’Escola Solc. Una vintena de voluntaris de Tarragona 2017 van col·laborar en l’organització de la jornada esportiva, que també va comptar amb la presència de la Nineta i l’Ivori del Club dels Tarraconins.

El tinent d’alcalde dels Jocs Mediterranis, Javier Villamayor, va voler destacar l’èxit de la festa i el seu caire participatiu: “abans de res volem agrair la col·laboració des del primer moment dels voluntaris dels Jocs i de tots els clubs i entitats que han fet possible la Festa. Falten tres anys per l’inici dels Jocs i activitats com la d’ahir, veient la gran implicació de famílies i infants, ens fa estar molt contents. De ben segur continuarem vinculant els més petits de la casa amb els valors esportius i el projecte dels Jocs Mediterranis”.

Els clubs, entitats i col·laboradors que han participat enguany a la Festa de l’Esport han estat el Karate Club Shuto, Club Bàsquet Tarragona, Club Gimnàstic de Tarragona, Club Dojo Tarraco, Wala, Club Esportiu Solc, Feel Vermut, Port de Tarragona, Trifon Maynou i Grup Serviesport.
circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar