loader
menu

CIUTAT

El nou president de La T de Tarragona també és un joier: Salvador Minguella

El Circ Ciutat dilluns, 30 de juny de 2014

El nou president del Centre Comercial La T de Tarragona també és un joier. Però no Joan Blazquez, sinó Salvador Minguella, propietari de la joieria Zaida, que representarà aquest col·lectiu de comerciants durant els propers quatre anys.

Salvador Minguella./facebook.com

Una imatge de l'assemblea general de la T de Tarragona. / La T

Minguella encapçala la nova junta, votada per unanimitat, en la qual també hi són Juan Carlos Garcia de Sacha i Sonia Mateo de Vintage com a vicepresidents, Raquel Pizarro com a Tresorera , Anna Villada com a Secretaria, Maribel Omella de la botiga Isabella, Cindi Lopez de Yves Rocher i Francesc Blazquez de Frankfurt Catedral com a Vocals i Judith Sentís com a Dinamitzadora/Gerent de l’entitat.

La T ha celebrat avui, 30 de juny, la seva Assemblea General, a l'hotel Ciutat de Tarragona, on a part de fer el canvi de responsables, també s’han presentat les activitats dutes a terme en el 2013, els nous convenis signats amb beneficis pels associats i nous serveis que ofereix l’entitat, com son assessorament , tractament d’incidències, tramitacions de subvencions , cursos de formació gratuïts entre d’altres. També s’ha presentat el compte de resultats de 2013 i el pressupost per a 2014.

La nova junta ha manifestat que "encetem nova junta amb nous projectes i amb moltes ganes de fer esdeveniments que impactin a la ciutat, intentar mantenir el bon fer que s’ha dut a terme fins ara i aportar al comerç de Tarragona un valor afegit amb nous reptes pel futur.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar