loader
menu

CIUTAT

Els regidors de Tarragona expliquen perquè no es van oferir a renunciar a la paga de Nadal

Sergi Casado Ciutat diumenge, 20 de gener de 2013

L'@Ajuntament de Tarragona, en nom dels 27 regidors que el constitueixen (12 del @PSC, 7 del @PP, 7 de @CiU i 1 d'@ICV), ha explicat a @circdetarragona els motius i els arguments pels quals no van accedir a la proposta enviada per la secció sindical de CCOO del consistori, en la qual se'ls instava a que renunciessin a la paga de Nadal de 2012 (o al prorrateig que cobren perquè, com a tal, no en tenen), i que El Circ va publicar fa uns dies. Emparant-se en el fet que els funcionaris del consistori es van veure privats de la nòmina extra arran d'un decret llei del govern estatal, els sindicats van creure oportú demanar als edils que fessin el gest. Ho van fer via email, però no van rebre resposta de ningú.

Foto de grup dels regidors de Tarragon en el darrer ple de 2012. / circdetarragona.com

Aquest és el comunicat íntegre dels regidors de l'Ajuntament:

"Els regidors de l’Ajuntament de Tarragona no tenim paga extra, igual que no tenim vacances, ni horari ni dies de lliure disposició o altres complements. De fet tenim de les retribucions més baixes de ciutats espanyoles del nostre tamany, tenim el sou congelat des de l'any 2007 i, sense que fos obligatori per llei, el 2010 vam renunciar a un 10% del sou els regidors i un 20% l'alcalde. A més a més responem amb el nostre patrimoni personal de cada decisió que prenem La petició sindical és lícita, tot i que considerem que la intenció i la forma en la qual s’ha presentat resulta, des del nostre punt de vista, molt millorable i que té una intencionalitat inconcreta".

Aquest és el règim de dedicació dels regidors. En els dos primers casos, la paga de Nadal la cobren pel sistema de prorrateig

Exclusiva:
PSC: @Josep Fèlix Ballesteros (des de setembre de 2011), Patrícia Anton, Victòria Pelegrín, Javier Villamayor, @Carles Castillo, @Begoña Floria, Antonio Rodríguez (des de maig 2012 i dimitit des de dimecres) i Carme Crespo (des de febrer de 2012).
PP: @Josep Acero i Pilar Juárez (des de maig 2012).
CiU: @Maribel Rubio i @Robert Vendrell (des d'octubre de 2012)

Parcial:
PSC: @Pau Pérez, Xavier Tarrés i Paco Zapater.
PP: Mariano Herráiz
CiU: @Xavier Quintana i @Òscar Busquets (des d'octubre de 2011).
ICV-EUiA: @Arga Sentís (des d'octubre de 2011)

Per assistències:
PSC: Joan Sanahujes (des de novembre de 2012)
PP: @Alejandro Fernández, @Jordi Roca (des de desembre de 2011), José Luis Martín i Judith Heras (des del març de 2012).
CiU: @Victòria Forns, Albert Vallvé i @Fede Adan.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar