loader
menu

CIUTAT

L'Ajuntament recomana als veïns de la Rambla tancar les finestres durant cinc nits

Sergi Casado Ciutat dimarts, 01 de juliol de 2014

Tots els veïns de la Rambla Nova haurien d'haver vist que, des de fa un parell de dies, al portal hi ha un cartell de l'Ajuntament de Tarragona, en que es recomana que tinguin les finestres tancades des de les onze de la nit fins les set del matí. I això des del 30 de juny i fins el 4 de juliol.

Circdetarragona.com

En la nota hi diu que es durà a terme un tractament fito sanitari a l'arbrat viari, és a dir, als arbres de la Rambla Nova. Tot i la recomanació de tenir les finestres tancades, el tractament no comporta cap risc. "No és nociu, però hem preferit ser previsors i avisar", ha assegurat la regidora de l'àrea de Parcs i Jardins, Ivana Martínez.

La regidora ha afegit que qui vulgui deixar les finestres obertes, ho pot fer sense cap problema, però ha insistit que la seva obligació és l'avisar, encara que fins ara no s'hagi fet mai.

A més, tot i que en la nota hi diu que el tractament es farà durant cinc nits, la regidora ha aclarit que se n'han agafat cinc (del 30 de juny al 4 de juliol) per disposar de més temps, però que no necessàriament es fumigaran els arbres tots els dies. També dependrà del volum de gent que passegi per l'artèria tarragonina a partir de les onze de la nit.

Així, doncs, malgrat la recomanació de no obrir finestres durant vuit hores, no hi ha cap perill.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar