loader
menu

CIUTAT

Una performance davant del Joan XXIII denuncia el tancament de llits

El Circ Ciutat dimarts, 01 de juliol de 2014

El Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública de Tarragona, format per la CGT, Co.bas, la CUP i persones a títol individual, ha dut a terme una acció preformativa, avui dimarts dia 1 de juliol, a les 17h a les portes del Servei d’Urgències de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona.

Una imatge de la performance. / foto: Pepa Vives

Una imatge de la performance. / foto: Pepa Vives

L’acció consistia en el muntatge d’un Hospital de campanya, amb camilla i llits, sota la carpa. Amb una de les pancartes que deia: “VOSALTRES TANQUEU LLITS, NOSALTRES EN PORTEM

El motiu d’aquesta acció, és denunciar el tancament de llits a l’Hospital, que amb la excusa de les vacances estivals del personal sanitària, i amb la directriu de la Conselleria de Salut, es fa de forma sistemàtica, incrementant-se des de l’inicio de les retallades a l’any 2011, els períodes de tancament, i la pèrdua de llits convencionals.

Aquesta acció, està emmarcada dins de la II Jornada de Lluita en Defensa de l’Hospital Universitari Joan XXIII que durem a terme els propers dies 3 i 4 de juliol, i que començarà el dijous a les 17h amb una roda de premsa i diferents conferències i actes, que es desenvoluparan a llarg dels dos dies previstos inicialment.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar