loader
menu

CIUTAT

Nova campanya contra la discriminació a les persones amb discapacitats

El Circ Ciutat dimecres, 02 de juliol de 2014

La Confederació Espanyola de Persones amb Discapacitat Física i Orgànica (COCEMFE), conjuntament amb la Federació MESTRAL-Cocemfe Tarragona, llança #ActúaDiscapacidad, una campanya de conscienciació ciutadana que persegueix acabar amb les situacions de discriminació que perjudiquen a les persones amb discapacitat i fomentar aquelles actuacions que tenen com a fi contribuir a la seva plena inclusió social.

Foto: Mestral-Cocemfe Tarragona

Dins d'aquesta campanya, COCEMFE i les seves entitats llançaran missatges a les xarxes socials perquè els seus seguidors les comparteixin amb les seves amistats i aquestes coneguin quines actuacions concretes poden incorporar a la seva vida per contribuir a la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat.

Al seu torn, des de la Federació Mestral es demana la col·laboració ciutadana de totes les persones amb discapacitat perquè col·laborin en aquesta iniciativa i donin a conèixer de quina manera els ciutadans poden contribuir a l'objectiu de la campanya, compartint les situacions discriminatòries a les quals s'enfronten i les solucions o conductes que proposen per corregir-les.

En el marc d'aquesta iniciativa es traslladaran missatges relacionats amb el respecte de les places d'aparcament reservades i de l'espai necessari per facilitar la lliure circulació de persones amb mobilitat reduïda, les actituds que promouen la formació i integració laboral, les limitacions que suposa tenir una discapacitat orgànica o els problemes afegits que incrementen l'exclusió d'aquest sector.

També com donar suport als qui ho viuen, el tracte correcte cap al nostre col·lectiu i mesures per acabar amb falsos estereotips i que generin empatia cap a les persones amb discapacitat.

La campanya de conscienciació compta amb un vídeo de recolzament a Youtube i es pot seguir en els perfils Facebook i Twitter, i a través del hashtag #ActúaDiscapacidad.

La Federació MESTRAL-Cocemfe Tarragona és la federació de diferents associacions que treballen, a les comarques tarragonines, per millorar la qualitat de vida de persones amb discapacitats d’ origen físic i/o orgànic. És la unió de voluntats i treballs perquè aquestes persones puguin assolir el major grau d'autonomia personal i normalitzar la seva relació amb l'entorn.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar