loader
menu

CIUTAT

Els hospitals de TGN recapten prop de 200 quilos per al Banc dels Aliments

El Circ Ciutat dimecres, 02 de juliol de 2014

L’Hospital Universitari Joan XXIII, L’Hospital Sociosanitari Francolí i L’Hospital Sant Pau i Santa Tecla, es van unir a la campanya solidària “La fam no fa vacances” impulsada pel Banc dels Aliments, el passat 23 de juny, amb l’objectiu d’ajudar a les persones més necessitades de la província de Tarragona, així com sensibilitzar i mobilitzar usuaris, familiars i treballadors dels centres sanitaris enfront aquesta problemàtica.

En la campanya que ha tingut una durada d’una setmana, s’han aconseguit recaptar un total de 196 kilograms d’aliments bàsics de llarga durada, com ara: llet, oli, pasta, cereals, llegums, sucre, conserves de peix i aliments per a nadons d’entre els més destacats. Tots aquests aliments aniran destinats a l’entitat Càritas Sant Cosme i Sant Damià que s’encarregarà de distribuir-los a les famílies necessitades durant l’estiu.

Amb aquesta iniciativa els proveïdors de salut ICS, GiPSS i La Xarxa Sanitària i Social Santa Tecla han volgut aportar el seu granet de sorra per aconseguirpal·liar les urgències alimentàries dels més necessitats durant l’època estival, període on les donacions d’aliments disminueixen a causa de les vacances; així com, donar a conèixer que l’augment de famílies sense recursos augmenta dia rere dia arran la crisi econòmica.

Foto: GIPPS


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar