loader
menu

CIUTAT

Sant Salvador es qüestiona el seu tarragonisme

El Circ Ciutat dimecres, 02 de juliol de 2014

La revolta dels barris de Tarragona ha començat. O el millor seria que mai acaba. Ara fa una setmana, les reivindicacions de La Mora i Tamarit per una gestió descentralitzada va arribar al plenari de l'Ajuntament. A Sant Salvador, el sentiment de desemparament i d'abandonament cada vegada és més gran.

Una imatge de la reunió entre les veïns de Sant Salvador i els regidors de l'Ajuntament de TGN. / circdetarragona.com

Un cartell de la manifestació del proper divendres. / rafa martínez

L'Associació de Veïns de Sant Ramon i Sant Salvador fa temps que reclama tota una sèrie de millores per al barri, i en vista que no es compleixen, han decidit passar a l'acció. De moment, cada divendres faran una marxa per l'N-240 des de la rotonda del camp de tir (la primera entrada al barri venint des de Valls) fins a la rotonda de la benzinera.

Diferents representants veïnals i els regidors Joan Sanahujes, Paco Zapater i Ivana Martínez es van trobar el passat dimarts 1 de juliol per tal de tractar les diferents problemàtiques que pateix el barri: degradació de l'espai públic, degradació de la convivència en algunes escales (principalment les de la zona Interblocs),incivisme, inseguretat, falta d'inversions, augment de l'atur i moltes més queixes que conformen el llistat dels veïns.

Segons han explicat els mateixos veïns, estan a l'espera que l'Ajuntament els proporcioni un full de ruta abans de final de setmana, per tal d'exposar-lo el proper divendres en una assemblea informativa a la plaça de l'Església, un cop acabi la marxa per la Nacional 240. Insisteixen que després de la trobada amb representants del consistori no van veure que les propostes que els van aportar fossin gaire concretes.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar