loader
menu

CiU exigeix els comptes de l'obra del Mercat dels darrers sis mesos

El Circ dijous, 03 de juliol de 2014

El grup municipal de Convergència i Unió ha demanat oficialment els informes d’obres del Mercat Central dels darrers sis mesos.

Una imatge de l'obra del mercat central de TGN. / circdetarragona.com

La petició s’ha fet davant la preocupant situació financera de l’empresa municipal, segons assegura el regidor Xavier Quintana, i que ja va posar de manifest el propi Interventor al darrer plenari a l'Ajuntament de Tarragona.

En paraules de Quintana, qui també és membre del Consell d'Administració de l'empresa de mercats, Espimsa, tot indica que es tracta d’una situació financera extrema, amb greus dificultats d’equilibri i molt complicada de salvar.

Per això, CiU exigeix la màxima transparència ens els comptes atès que es tracta d’un tema que ha estat cavall de batalla de l’actual govern i que es parla d’una obra molt important per la ciutat de Tarragona.

Des de la federació nacionalista es conclou que "el govern del Sr. Ballesteros no pot continuar obviant la realitat i defugint la seva responsabilitat quan toca donar explicacions i explicar amb claredat quan s’ha pagat, què es deu i com es pagarà allò que es deu".


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar