loader
menu

CIUTAT

El Port de TGN apadrina una jornada de networking d'alt rendiment

El Circ Ciutat dijous, 03 de juliol de 2014

El Refugi 1 del Moll de Costa va ser escenari el dimecres 2 de juliol de la segona jornada de networking d‟alt rendiment, organitzada pel Port de Tarragona i les Cambres de Comerç de Tarragona, Lleida, Valls, Tortosa i Reus.

Foto: port de Tarragona

El director de Desenvolupament Corporatiu del Port de Tarragona, Joan Basora, va inaugurar la sessió i va destacar que la jornada "Getting Contacts Export & Logistics Tarragona-Lleida" és un exemple de com es fan aquestes sinèrgies amb l‟objectiu d'impulsar la internacionalització de les empreses, fomentant la cohesió i la cooperació dels empresaris per a generar nous projectes export en l'àrea d‟influència del Port de Tarragona.

Gairebé un centenar de professionals i empresaris del sector de l'alimentació, indústria, química, agricultura, ramaderia, tecnologia i logística, així com professionals de la banca i operadors portuaris es van reunir en aquesta jornada de treball amb l'objectiu d'ampliar la xarxa de contactes i dinamitzar les relacions comercials per al seu procés d'internacionalització.

Sota el títol “Eines i casos d‟èxit en exportació, experts de les Cambres de Comerç de Lleida, Reus, Tarragona, Tortosa i Valls” es va iniciar la primera taula rodona de la jornada. Posteriorment, el cap de redacció de la revista Comerç Exterior i professor de l‟Escola Superior de Comerç Internacional ESCI de la Universitat Pompeu Fabra, Pelayo Corella, va oferir una ponència sobre els mercats internacionals i el repte de la negociació intercultural.

Tot seguit, es van iniciar les reunions de networking, i que van durar dues hores i mitja aproximadament.

El sector empresarial que va estar present en aquesta jornada va destacar el valor afegit de les reunions de networking, i com el format d'aquestes jornada fa que en un minut i mig els empresaris puguin discernir clarament quins seran els punts positius de cada reunió, mantenint un contacte directe i proper.

La Jornada Getting Contacts Export & Logistics Tarragona-Lleida va permetre el contacte personal entre distribuïdors, agents, proveïdors i clients potencials, que al llarg de tres hores intenses van poder establir contactes comercials. El treball d'una sessió equival a 15 reunions, estalvia costos de desplaçament a mercats de destí i permet informació actualitzada de mercats i productes.

Aquesta jornada respon a una nova línia de treball en l‟àmbit comercial del Port de Tarragona, que es basa en donar suport a les empreses del seu hinterland (àrea d'influència) i impulsar la seva expansió cap al mercat internacional.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar