loader
menu

CIUTAT

Els Vermuts apadrinats per l'Ajuntament esquiven la retallada horària

El Circ Ciutat dijous, 03 de juliol de 2014

L'Ajuntament de Tarragona també reduïrà a la meitat l'horari dels actes que organitzi Feel Vermut, una iniciativa engegada i apadrinada pel consistori "que vol promocionar el fet social de fer el vermut" (així ho diu en el seu web). En canvi, però, mantindrà les quatre hores de durada a totes les activitats de Feel Vermut que tinguin finalitat solidària.

Activitats programades per Feel Vermut fins el 2 de juliol.

Activitats programades per Feel Vermut a partir del 3 de juliol, amb un vermut menys.

Una imatge del darrer Feel Vermut, a Campclar. / circdetarragona.com

El Feel Vermut al Serrallo. / circdetarragona.com

Així ho ha explicat la portaveu municipal Begoña Floria, arran de la notícia publicada pel Circ, en què s'informava que l'horari dels vermuts electrònics organitzats per empreses privades i amb finalitats també privades, s'havia reduït de quatre hores a dues. Les raons argumentades van ser que cal fer compatible l'oci amb el descans dels veïns.

En la pàgina de facebook de Vermouth Electronic, els organitzadors del vermut suspès del diumenge 30 de juny, s'informava que demà divendres 4 de juliol miraran de reunir-se amb representants de l'Ajuntament per resoldre el problema de la convivència veïnal.

Web modificat

En el web de Feel Vermut les properes activitats ja apareixen modificades, i dels quatre vermuts programats, casualment ha desaparegut l'únic que no tenia cap finalitat social i que havia d'organitzar el bar Kunam, a la plaça del Fòrum. La data prevista era el 7 de setembre, de 12h a 16h.

Gràcies a una imatge captada el dimecres 2 de juliol, es pot comprovar que els horaris i algunes altres dates de Feel Vermut també s'han canviat a darrera hora. El feel vermut del proper 26 de juliol a Pamela's Beach es manté, però passarà de les 6 hores inicialment previstes, a només dues, malgrat que des del consistori s'ha anunciat que els actes amb finalitats socials podran durar quatre hores.

La platja de la Móra també serà escenari d'un acte de Feel Vermut el proper 3 d'agost. Tot i que també és solidari, segons figura en el web, la retallada d'horari també ha estat dràstica. De les 6 hores previstes a només 2. Però que els solidaris no podien durar quatre hores?

L'únic feel vermut no solidari se celebrarà el proper 18 d'octubre a la plaça de la Font, davant de la Nova Taverna. Aquí sí que la retallada s'ajusta al que acaba d'aprovar l'Ajuntament. De 4 hores a 2.

Les diferències entre vermuts

Respecte la controvèrsia generada arran de la suspensió del vermut electrònic del passat diumenge, Floría s'ha defensat: “Hi ha una diferència substancial entre el objectius de Feel vermut i el Vermut electrònic".

A més, ha afirmat que "pel que fa a l’horari dels propers Feel vermut, els que tinguin com a finalitat recaptar fons per activitats socials, mantindran l’horari de les 12 a les 16 hores, i els que no tinguin aquesta finalitat reduiran l’horari en dues hores, de les 12 a les 14 h." Pel que fa als vermuts electrònics, les dues hores ja anunciades: "És una activitat totalment legitima d’una empresa privada, que per tant té un objectiu específicament comercial, en aquest cas sí que l’horari es redueix i serà de les 12 a les 14 hores".


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar