loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Primera tripleta lila per la Festa Major de Terrassa

Laia Díaz Cultura i patrimoni dilluns, 07 de juliol de 2014

La Colla Jove Xiquets de Tarragona ha estat la colla convidada aquest diumenge a la Festa Major de Terrassa, on ha compartit plaça amb les dues colles locals: els Minyons de Terrassa i els Castellers de Terrassa.

3de9f de la Colla Jove (Foto: Neus Baena)

4de9f de la Colla Jove (Foto: Neus Baena)

4de8a de la Colla Jove (Foto: Neus Baena)

Pilar de 7 de la Colla Jove (Foto: Neus Baena)

Els liles han obert l'actuació descarregant el cinquè 3de9 folrat de la temporada, un castell que tenen molt per la mà, mentre que a la segona ronda ha arribat l'estrena que més dubtes generava, el 4de9 amb folre. Tot i els problemes que s'havien vist als assajos, l'estructura s'ha pogut completar amb gran solvència i sense mostrar perill en cap moment. A la tercera ronda han optat pel 4de8 amb l'agulla, mentre que a la ronda de pilars també van estrenar el pilar de set.

Per la seva banda els Minyons de Terrassa han portat a plaça, ni més ni menys, que tres castells de gamma extra, el 2de9 amb folre i manilles, el 9de8 i el 5de9 amb folre. La primera estructura només s'ha pogut donar per carregada, ja que la canalla s'ha despenjat mentre sortien, mentre que el 5de9 amb folre també només s'ha carregat. Pocs instants després de fer la segona aleta el castell s'ha enfonsat. Finalment, l'altra colla amfitriona, els Castellers de Terrassa, han descarregat el 7de7, el seu primer 4de8 i el 2de7.

La propera cita de la Colla Jove és diumenge vinent a la tarda a Torredembarra, on actuaran amb els Nois de la Torre i els Castellers de Vilafranca.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar