loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Ciutadans demana a l'Ajuntament de TGN que respecti les quatre hores de durada dels vermuts musicals

El Circ Cultura i patrimoni dilluns, 07 de juliol de 2014

El portaveu de l'agrupació de Ciutadans (C’s) a Tarragona, Rubén Viñuales, ha demanat a l'Ajuntament que “es respecti l'horari de 12h a 16h en la celebració dels vermuts musicals (tant els Feel Vermut com els que organitza Vermouth Electronic), donat la seva bona acceptació i bon funcionament durant el temps que s'ha celebrat”

Foto: Vermouth Electronic

Viñuales ha assenyalat que “no existeixen problemes que afectin al benestar dels veïns i al normal desenvolupament de l'activitat diària”. El portaveu de C’s ha evidenciat “que totes les mesures que afavoreixin l'oci dels joves a Tarragona han de ser benvingudes i recolzades; sempre que es respectin les ordenançes municipals i el descans dels nostres veïns”, de la mateixa manera, ha manifestat la necessitat “d'incentivar l'oci juvenil a Tarragona, ja que els joves de la ciutat han de desplaçar-se a altres municipis per la falta d'oferta a Tarragona.”

A més, el portaveu tarragoní de C’s ha aclarit “que tant els joves, com el públic assistent, i també, els comerciants i restauradors de la zona, agraeixen aquest tipus d'esdeveniments que incentiven el consum i dinamitzen l'activitat a la ciutat.” pel que ha demanat al govern municipal “a respectar, recolzar i incentivar.”


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar