loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

El Cocinero Fiel prepara un nou llibre de receptes a través del micromecenatge

El Circ Cultura i patrimoni dilluns, 07 de juliol de 2014

Un mínim de 1000 llibres a 15 euros la unitat, venuts en 40 dies; això o res. Així planteja la publicació del seu segon llibre el tarragoní Txaber Allué, el vídeo-blogger responsable de elcocinerofiel.com.

Txaber Allué, més conegut com El Cocinero Fiel. /cedida

Des de fa 6 dies s’ha posat en marxa la venda anticipada de la nova publicació a la plataforma de crowdfunding verkami. Des d'aquest lloc, els interessats en adquirir el llibre poden fer la seva aportació al projecte cobrint el cost de publicació d'un, o diversos exemplars en diferents modalitats de compra (ex. amb o sense ports, packs de 2 o 5 còpies ...), que fins i tot inclouen, amb la compra de 10 exemplars, la possibilitat de sopar amb l'autor a casa seva.

El contingut del nou llibre inclou més de 100 receptes, la majoria d'elles publicades prèviament en format vídeo, i millorades gràcies als comentaris i propostes que els usuaris envien a través del bloc i les xarxes socials.

Igualment, el nou llibre inclourà els rànquings de bars i cafeteries, ordenats per ciutats i especialitats, publicats al bloc aquesta temporada, entre els quals es troben
"Els millors bars clàssics de Tarragona", "Les millors braves de Barcelona", "Les millors terrasses de Girona" o "Els millors clàssics de Lleida".

Les peculiaritats del projecte són moltes, però potser la més destacada és que en el moment de fer la compra, que pot realitzar-se a través de paypal o targeta de crèdit, el llibre encara no està publicat i només veurà la llum si s'arriba a l'objectiu mínim de venda: 1000 exemplars en 40 dies, aconseguint 15.000 euros. Només en 10 dies el projecte ja ha recaptat més de 3.000 euros.

No obstant això, aquelles persones que realitzen aportacions no paguen o tenen cap càrrec a la seva targeta fins que s'hagi assolit l'objectiu mínim. A partir d'aquest moment, el llibre es dissenyarà, maquetarà i finalment s'imprimirà, per fer-lo arribar a tots els col·laboradors del projecte, que a més veuran esmentat el seu nom a la secció d'agraïments.

ElCocineroFiel, ha volgut anar un pas més enllà i no reeditarà aquest segon llibre, de manera que no hi haurà cap possibilitat d'adquirir la publicació si no és en aquests 40 dies. També està previst llançar una versió digital del llibre que serà gratuïta i de lliure distribució, però no existirà si no es publica en paper.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar