loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

La gran bastida que envolta Ca L'Ardiaca no només és anti estètica, sinó també perillosa

El Circ Cultura i patrimoni dilluns, 07 de juliol de 2014

La diada castellera que es va celebrar el passat dissabte 5 de juliol al Pla de la Seu no només va permetre veure l'actuació de les colles convidades, sinó també que molts dels assistents van aprofitar la gran bastida instal·lada en tot el perimetre de Ca L'Ardiaca per seure-hi i fins i tot per escalar-hi, amb tot el perill que això suposa.

Una imatge de la bastida el passat dissabte amb motiu de la Diada Castellera de Ciutat de Castells. / ciu

Una imatge de la bastida el passat dissabte amb motiu de la Diada Castellera de Ciutat de Castells. / ciu

Per això, el grup municipal de CiU ha eviat un comunicat en què demana a l'Ajuntament que hi posi remei el més aviat possible.

El comunicat

"L’arribada de l’estiu provoca un augment considerable dels tarragonins i tarragonines en totes aquelles activitats que conviden a sortir al carrer a gaudir-ne. Per aquest motiu cal extremar al màxim les condicions de seguretat personal a totes les zones però especialment als espais més concorreguts.

El Pla de la Seu ha estat punt de concentració de centenars de persones aquests darrers dies, per diverses activitats, i s’ha posat de manifest que la bastida que se situa al lateral de l’edifici de Ca l’Ardiaca, actualment en procés de rehabilitació, pot resultar molt perillosa si es manté el seu estat actual. Aquesta bastida metàl·lica no disposa de cap element que garanteixi la seguretat de les persones que hi pugen, entre elles molts nens, amb els perills que suposa en tot moment.

Cal, urgentment, que es posin mesures protectores per evitar l’accés de les persones a aquesta bastida i a totes aquelles altres infraestructures que, siguin d’obra pública o privada, puguin comportar situació de risc. Des de CiU es reclama que l’Ajuntament de Tarragona insti als propietaris de les obres privades a garantir la seguretat en aquells casos que pertoqui i els obligui a adoptar les mesures corresponents".


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar