loader
menu

Els números de l'obra del Mercat Central amoïnen CiU

El Circ dijous, 10 de juliol de 2014

Convergència ja fa temps que no les té totes sobre les obres de reforma del Mercat Central. Fa uns dies va sol·licitar formalment els números i els comptes de l'empresa de mercats Espimsa del primer semestre d'enguany.

Una imatge d'una visita d'obres que va organitzar l'Ajuntament fa uns mesos. / circdetarragona.com

Ara, ha fet un pas i ha demanat, també de manera oficial, fer una nova visita d'obres. Ho ha fet el regidor nacionalista Xavier Quintana, qui també és membre del Consell d’Administració d’ESPIMSA.

En una nota pública, des del Grup municipal de CiU asseguren que "hem denunciat reiteradament la falta de transparència pel que fa a la situació real de les obres del Mercat, una manca de transparència que s’acompanya d’una incapacitat política per part del govern Ballesteros que ha impedit acords amb els grups polítics, amb els paradistes del Mercat i fins i tot els veïns de la zona."

Així mateix, el regidor Xavier Quintana, denuncia que la Presidenta del Consell d’Administració d’ESPIMSA, Patrícia Anton, es nega a facilitar la documentació relativa a l’estat del finançament de les obres que es va sol•licitar fa una setmana.

El grup municipal de CiU ha expressat en nombrosos ocasions la seva preocupació pel desenvolupament de les obres i pels problemes de finançament relacionats amb les obres del Mercat Central. Problemes que han estat reconeguts pel propi Govern, però que han estat incapaços d’afrontar amb maduresa política i responsabilitat.

El projecte del Mercat Central pateix de la incapacitat de Ballesteros per fer complir els compromisos del govern espanyol amb Tarragona. Recordem que tant els governs del PP com del PSOE van comprometre’s a finançar part de l’obra i que Ballesteros ha estat incapaç de fer-los complir la promesa.

El grup municipal de CiU fa extensiva a tots la resta de grups municipals la sol·licitud de visita d’obres al Mercat Central.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar